Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Buna!
Pai uite cateva idei:
-3 fete se duc sa se joace cu papusile in parc, cand o alta fata vine si le strica toate papusile.Ele incearca sa isi dea seama de ce a facut-o si afla ca si ea doreste cateva prietene.Pana la urma se imprietenesc toate 4 si se joaca impreuna!
-Un grup de 5 copii doresc sa se joace ping-pong in parcu preferat[poti sa ii dai si un nume]insa la un moment dat afla ca va inchide parcul respectiv.Acei copii vorbesc cu parintii si decid sa arate celor care inchid parcul,ce frumuseti are acesta:copacii,zonele pentru fotbal,volei,ping-pong... unele zone pentru copii mici [tobogane, cutii de nisip etc] si altele
-cativa copii au mers sa se joace intr-un parc nou, insa acesta nu avea deloc copaci.Asa ca s-au pus pe plantat.
Astea au fost doar cateva idei.Tu le dezvolti si iti creezi propria compunere.
Sper ca te-am ajutat!
Poi uite. Bolta senina si soarele sclipitor precum un chihlimbar au anuntat o zi perfecta pentru joaca.Mama ne-a trimis, pe mine si pe Mirela, la cumparaturi.
-Trebuie sa luati un kilogram de cirese, un pachet de unt, foi de placinta si doua kilograme de capsuni.
-Am inteles! am spus eu fericita.
Dupa putin timp am plecat la magazin.Caldura dogorea, iar noi ne-am gandit ca dupa ce terminam de facut cumparaturile, sa ne oprim in padurea din spatele casei.Zis si facut.A durat o jumatate de ora sa cumparam ingredientele pentru placinta cu fructe.
Dupa cum ne-am propus, urma sa mergem in padure.Cand am ajuns acolo, am vazut iepurasi cu blanita alba ca spuma laptelui si pufoasa ca un fulg de nea.
-Mirela! Priveste iepurasul care sta sub acel tufis! E atat de dragut!
Ea mi-a dat dreptate si ne-am jucat impreuna cu el.Dar timpul nu sta-n loc! S-a facut ora douazeci.A inceput sa se intunece, iar noi ne-am dat seama cat era de tarziu.
Cand am ajuns acasa, mama era ingrijorata.
-Unde-ati fost?
Noi i-am raspuns ca ne-a retinut bunica si am pierdut notiunea timpului.Dar chiar in acel moment a aparut aceasta, intrebandu-ma de unde venim.Mama si-a dat seama ca a fost o minciuna, iar noi, nu am scapat nepedepsite.
Dupa aceasta intamplare am realizat ca nu mai trebuie sa ascund niciodata adevarul pentru ca minciuna are intotdeauna picioare scurte...
Sau:
Salut, Andrei! Îmi pare rău că am întârziat. Sper că nu m-ai aşteptat prea mult?
- Salut, Mircea! Nu am aşteptat deloc. Acum am ajuns şi eu. M-a adus mama cu maşina, iar traficul a fost aglomerat.
- Da, ştiu. Aceeaşi problemă am avut-o şi noi.
- Este bine că am stabilit să ne întâlnim mai devreme. Altfel am fi ajuns prea târziu pentru a putea juca fotbal.
- Da, aşa este. Idee ta a fost foarte bună.
- Mircea, ce spui tu, crezi că am putea fi în aceeaşi echipă? Ştii, eu nu am jucat de prea multe ori fotbal...
- Da, bineînţeles. Ceilalţi copii sunt prietenii mei. Nu va fi nicio problemă să fim în aceeaşi echipă.
- Mircea, crezi că mă voi descurca să joc împreună cu voi?
- Fii fără grijă Andrei. Înainte să mergem la antrenamente la clubul de fotbal nici noi nu ştiam prea bine să jucăm. Andrei, dacă doreşti ai putea sta azi în poarta. Portarul nostru lipseşte, iar tu ai putea vedea cum jucăm. Ce spui?
- Cred că e o idee grozavă Mircea! Aş mai vrea să te întreb ceva. Crezi că aş putea veni şi eu cu voi la antrenamente la clubul la care jucaţi voi?
- Este o idee foarte bună, Andrei. Am să-i vorbesc antrenorului nostru despre propunerea ta. Îţi voi transmite răspunsul lui. Hai acum să te prezint şi celorlalţi copii!
- Hai!:) Si mai departe...
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.48.115) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro