Pai, te sfatuiesc sa ii spui parerea ta si sa ii spui ca daca vrea sa se impace cu tine trebuie sa renunte la "prietena" aia buna a ei si ca daca nu are de gand sa realizeze ca ii face rau...atunci arata-i ca o ai la degetul mic si ca poti oricand sa spui cuiva ce face^.^
Nu vreau sa o santajez.
Altcumva nu va merge. Pentru ca te va lasa si apoi se va intoarce la tine o.O
Ce situatie penibila
Am trecut prin asta *hugs you* nu iti fa griji Incearca sa nu vorbesti cu ea o saptamana decat daca te suna sau iti scrie ea prima^.^ si atunci vei vedea cum iti este mai bine ^.^ Nu lua in sema daca iti spune ceva de rau pentru ca indiferenta doare cel mai tare :'3 plus ca in timpul asta poate iti gasesti alta prietena :3
Pai deja am o prietena care se poate numi adevarata ..nu m-a lasat la greu.iar situatia devine din ce in ce mai buna. Cele 2 s-au certat, iar lipitoarea aia in curand v-a zbura ca eu ma impac cu prietena aceea si nu o voi mai lasa sa se apropie de ea. :* merci de sfaturi!
Yaaay ti-am zis ca va fi mai bine? si nu ai de ce sa imi multumesti :*
Ba da! Iti multumeeesc :*
Nu ai de ce :3
Parerea mea este ca daca prietena ta cea mai buna te-a tradat nu ti-a fost niciodata prietena.Asculta-ti inima,tu o cunosti cel mai bine,dar daca acum ai o prietena cu,care te intelegi bine, nu ar trebui sa faci tu primul pas. Daca ii va face ea, atunci impacati-va, poate ea are nevoie de tine deoarece a intrat intr-un anturaj.Tu poate poti sa o schimbi, sa apuce drumul cel bun.Lasa un timp sa treaca...
Sper ca te-am ajutat!
Fundita?
Da, pot sa o schimb! Doar daca o inlatur pe lipitoarea aia de langa ea! Si aia e mica marea mea problema.
Atunci inlatur-o, spui ca vrei sa vorbiti si ii impui aceasta conditie, daca ea vrea sa va impacati sa nu mai stea prin preajma acelel "lipitori" .
Deja i-am pus conditia asta a ales ce a ales.