Https://web.facebook.com/......2253287296 nu am fost nevoită să folosesc vreodată această funcţie, dar în caz că nu oferă rezultate eu spun să nu te complici cu amănunte.O iei de la capăt.Şi apropos, nu ai cum să îţi ştergi contul de Facebook dăcă se tot intră pe acesta, pentru că nu poate fi îndeplinită condiţia celor x zile de la ultima logare.
În locul tău, aş lua-o de la capăt cu o nouă adresă de e-mail care să nu fie anexată la nici o altă adresă veche, aş alege o parolă care să nu aibă vreo legătură cu absolut nimic din ce ar putea şti şi alţii despre mine (nume, adresă locuinţă, date naştere, număr de mobil etc.). Intri pe contul cel vechi şi te dezabonezi de la tot, nemaiprimind newsfeed importanţa acestuia scade considerabil pentru cine îl mai utilizează cum nu te mai poate urmări de pe alte conturi. Dacă mai ai şi alte nelămuriri prv msg me.
Nu cred că o sa funcționeze daca mai dezabonez de la tot, pentru ca el o sa intre mereu indiferent de orice doar că sa mă verifice și să nu mă lase în pace.