| youDAoneI a întrebat:

Hei,sper sa ma intelegeti.Este o problema mare pentru mine, la fel de dureroasa.
Am 14 ani.Am avut un frate, dar a murit la nastere.Acum 2 luni mama mi-a mai adus un frate,ce vroiam sa spun e ca, tata niciodata nu vrea sa vorbeasca cu mine.Il tot rasfata pe ala micu'...da inteleg,e nou nascut,trebuie sa aiba grija de el, dar cumva nu poate sa ma inteleaga. Micutul de frate meu ma uraste si pe mine.Mama mi-a spus ca tatal meu e suparat pe mine.DE CE?! Uite ce nu stiu.N-am chef sa aud ca el minteste ca e sup pe mine...
Daca vreau sa vorbesc cu el,tata se fereste de mine, la fel si mama...
Nu mai suport..nu mai merit nimic(nu vreau sa ma refer la sinucidere sau alte porcarii,serios).
I-au note bune la scoala, profesorii sunt multumiti de situatia mea scolara...parintii mei parca nu ma mai vor...nu am fost adoptata sau ceva de genul.
Am putini prieteni,as vrea sa imi mai fac altii
Uneori mi-a curs sange din nas de la atata plans laughing Mda, funny one.
Ce sa fac?! Cum sa ii fac pe parintii mei sa vorbeasca cu mine?! Va rog,ajutati-ma.Tata nu vrea sa vorbeasca cu mine, mama striga la mine si ma face "c. urva"...
de ce? nu stiu.la psiholog dupa ce sa ma duc?
sa se duca ei, nene!

Fundita mare

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cam nasoala situatia asta ta si nu inteleg de ce parintii tai au comportamentul asta fata de tine, doar nu esti tu vinovata de moartea fratelui tau[fratele tau de doua luni nu cred ca te uraste pentru un copil de doua luni nici nu stie pe ce lume traieste]

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea te inteleg! Dar trebuie sa stii ca cand apare un nou -nascut atentia familiei este indreptata catre el, Este micut nu poate sa-si gatesca, nu se poate schimba.Stiu ca greu daca pana acum erai singurul copil acum parintii tai impart dragostea cu inca un micut.Profita de momentul in care bebelusul doarme si incearca o discutie sincera cu mama ta.
Mai poti sa-ti ei atributia de sora mai mare. POTI pregati biberoanele, sa-l hranesti sau sa asisti la baita lui.Mama ta va aprecia asta.

| Dismally a răspuns:

Mama ta iti spune "curva"? Daca este adevarat ce spui e foarte grav.

| youDAoneI explică (pentru Dismally):

Da,ceea ce este adevarat

| Dismally a răspuns (pentru youDAoneI):

Incearca sa vorbesti cu ei, sa le spui ce simti, nu este normal sa se comporta asa cu tine sad

| Chronicles a răspuns:

Chiar, dar chiar, să există şi asemenea părinţi? Te ignoră, mama ta te face curvă sau mai ştiu eu ce jignire la adresa ta, nu mai vorbesc cu tine? Dacă e adevărat ce spui, atunci este foarte grav.

| GăbițuGabriel a răspuns:

Nasoala treaba, eu cred ca plecam la greci laughing glumesc, nu stiu de ce se poarta asa tine, eu unu ma mutam undeva fara ca ei sa stie sa vad daca imi duce lipsawinking, iar daca nu ramaneam de finitv unde m-am mutat.

| ooolifeoolol a răspuns:

Daca tu zici ca nu le gresesti cu nimic inseamna ca au ei probleme...Alta explicatie nu vad.Stai linistita! Eu mi-am primit sute de jigniri,si altele, etc, si acum ca nu vreau sa am vreo tangenta cu parintii, tot eu sunt ala problmatic... Unii sunt chiar bolnavi, chiar fie vorba de parinti.

| VictorVictoras a răspuns:

Mai in primul rand nu trebuie sa i-ti mai faci griji atat de mult eu i-ti zic ca ar fi mai bine sa nu iei in seama si sa incerci sa supravietuiesti in conditile acelea pana cand vei mai creste si POATE vei gasi un baiat care sa te respecte si sa te aprecieze pentru cea ce esti tu nu cred ca este o solutie sa pleci de acasa incearca sa ignori felul in care i-ti vorbesc ai tai pana la urma asta e asa buni rai cum sunt sunt parinti care ni i-a dat Dumnezeu si nu i-am ales noi, noi acum suntem intro familie pe care nu noi ne-am ales-o ci ne-a fost data dar mai tarziu vom avea posibilitatea sa ne-o creem noi asa ca mai bine ignorai nu-i mai lua in seama lasa-i sa vorbeasca ca nu ajunge nimica la tine si daca stai sa te superi mai mult rau i-ti faci, gandeste-te ca se poate si mai rau, tatal tau nu vorbeste cu tine? poate ca e mai bine asa decat sa vorbeasca urat sa te bata si alte lucruri care le facea tatal meu cu mine si frati mei... deci ai grije de tine du-te la scoala si ignorai pe ai tai pentru ca va veni timpul cand vor avea nevoie de tine si tu o sa le spui cat ti-au gresit, nu sunt de acord cu ce i-ti fac parinti rai dar trebuie sa fim constienti ca exista si asemenea persoane si trebuie sa supravietuim cu ei. numai bine si ai grije de tine.

| youDAoneI explică:

Daca am gresit ceva va rog iertati-ma laughing)
nu m-am uitat asa de exact.