| Pisic1998 a întrebat:

Hei.Stiu ca am mai postat intrebari de genul acesta, dar vreau sa-mi raspunda cat mai multe fete experimentate..de ieri Ma doare burta, spatele, am secretie de la 11 ani,-acum am 12-sunt nervoasa...M-am ingrasat 3 kg.Am 44-45 kg, si 1, 53.
Credeti ca imi va veni prima menstruatie? Nu am...astept sa-mi vina. Cam in cate zile? Si..stiu ca nu puteti spune exact.dar cam in cat timp?

FUNDA + VOT

5 răspunsuri:
| Moncherie a răspuns:

Durerile sunt semn precoce ca poate sa vina. Probabil vei avea in 2-3 zile sau poate o saptamana. E normal sa te ingrasi deoarece esti la pubertate. Se secreta hormoni precum estrogenul si progesteronul, iar estrogenul face ca sa ti se depuna grasime pe solduri, coapse si sa-ti creasca sanii. Nu te ingrijora. E ceva natural.

| Pisic1998 explică (pentru Moncherie):

Multumesc mult, as vrea sa stiu... E adevarat ce se zice? ca dupa ce ai vei avea mai multi cm? ...Si vei mai slabi?

| Moncherie a răspuns (pentru Pisic1998):

Da happy vei slabi, dar nu cine stie ce mult. Sa faci mult sport, asa eviti sa ai dureri atunci cand iti vine.

| Elenaeli22 a răspuns:

Pai si la mine a fost la fel si mi-a venit peste cateva saptamani.Si nu te bucura ca e naspa mai ales in zilele cand te duci la scoala.

| elena99c a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji. Da, probabil vei avea prima menstruatie in scurt timp, dar crede-ma, nu e nicio bucurie. Bucura-te de cat mai ai din copilarie si nu iti bate capul cu probleme de-astea. Totul va veni de la sine.