| Elwira a întrebat:

Hei! Stiu ca toate ne confruntam cu problema asta:barfa.Nu mai suport, la scoala sunt barfita de colegele mele, ma invidiaza, cum sa mai fac fata? angry HELP!happy

4 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Barfestele si tu ca doar esti femeie!laughing

| CoolSaku a răspuns:

Eu cred ca faptul ca te barfesc inseamna ca le esti superioara sau ca esti fraiera clasei. Daca stii ca le esti superioara, atunci gandeste-te ca terbuie sa fii mandra ca cineva te barfeste. Asta te face sa uiti de partea proasta.

| Your0sweet3dream01 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema ca si tine si sincer nu stiu cum o putem rezolva daca vrei sa vb iti trimis id-ul meu in privat happy

| Bya_1568 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema sunt barfita mereu pentru ca majoritatatea profesorilor ma iau la concursuri si mereu intreaba in clasa daca vrea cineva sa mearga la concursuri si nimeni nu sp nimic, dar pe mine de multe ori nu ma mai intreaba pentru ca stie ca accept sa merg la orice concurs iar apoi ma discuta toti colegii pe la spate si aflu tot ceea ce se discuta dar eu nu ma complic pentru ca nu vreau sa imi pierd timpul cu persoane care nu ma inghit si nici nu vreau sa ma cert cu ele pentru ca nu imi place. Tu ar trebui sa nu dai importanta la tot ceea ce se spune despre tine, incearca sa le arati ca nu iti pasa ce se vorbeste si atunci vei vedea ca nu te va mai vb pentru ca isi dau seama ca vorbesc singure.Trateaza cu indiferenta pentru ca INDIFERENTA DOARE mai tare ca o ranawinking