| IRISANASTASIA123 a întrebat:

Hei! Sunt a opta si voiam sa vad ce parere au cei de la C.N.S.H.B despre liceu. Sunt profesori care spun ca e bun si altii care spun ca e prost.
Profilul uman, intensiv engleza daca se poate!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista liceu prost, exista doar licee care sunt bune sau mai putin bune.
Oriunde te duci va trebui sa faci scoala indiferent daca e un liceu unde s-a intrat cu media 9 sau unul cu 4, ca nu faci in egala masura asta e partea a 2 a.
E simpla treaba : inveti ajungi la un liceu bun, nu inveti ajungi la unul mai putin bun.
Daca crezi ca profilul uman te reprezinta sau crezi ca ai inclinatii spre acest profil atunci nu vad care e problema sa nu te inscrii la acest liceu, dar gandeste-te bine fiindca o data ce alegi un anumit liceu si o anumita sectie trebuie sa iti asumi alegerea indiferent daca iti place sau nu iti place, ca te poti muta din semestrul 2 asta e abureala, majoritatea care aleg un liceu nu se mai muta de acolo chiar daca se plang ca nu le place.
Dar nu fa aceeasi greseala ca a mea, spre exemplu eu am ales sa merg la stiinte ale naturii (sunt clasa a 9a ) fiindca am avut o medie mai mare decat ma asteptam si eu in realitate nu ma imprietenesc cu nici una dintre materiile de baza ale acestei specializari.
In concluzie alegi ce iti place sau ce consideri ca ti-ar putea placea.

0 răspunsuri: