Nu stiu, pe de o parte i-as crapa capul.Fa-o si tu sa se simta prost.De la mine probabil nu ar vede o ceapa degerata.La cum is de razbunator.Dar totusi e mama ta. Spune-i ca e ultima data care o ajuti, daca nu isi schimba atitudinea nu va primi nici o ceapa degerata.vezi cum reactioneaza si in functie de asta decizi daca da, sau ba.
Ar trebui sa o ajuti macar putin, pana la urma e mama ta..desi sincer nu prea merita.Vezi si tu daca iti vorbeste frumos ajut-o daca nu, sa se descurce singura.
E mama ta gandeste-te de cate ori i-ai cerut tu ajutorul iei.Si acum cand iti cere ea ajutorul tu mai stai pe ganduri?
Chiar daca mama ta a fost rea cu tine ar trebui sa o ajuti fiindca este mama ta. Eu inteleg ca iti vine greu sa vorbiti dupa ce te-a dat afara din casa si v-ati certat dar ar trebui sa incerci sa o ajuti. Poate ii va parea rau pentru ce a facut. Incearca sa vorbesti cu ea poate va impacati. Succes si alege ce vrei tu fiindca numai tu stii cum te-ai simtit din cauza acestor intamplari.
Mulțumesc tuturor ..sa sti Liviu ca si eu sunt la fel de razbunatoare. si orgolioasa dar am sa incerc sa i dau o sansa! Multumesc oricum