| Vladmen7 a întrebat:

Hei sunt baiat am 17, si de multe ori cand vb cu fete conversatia suna putin cam disperat...
Adica ceva de genu cunosc o fata (si na arata bine e frumoasa) dar nu stiu cum sa-i fac un complement sa sune dragut si nu disperat... gen daca zic cai frumoasa, o sa creaca instant ca ma dau la ea... sau la fel daca o fac "esti draguta" tot la fel o sa creada ca vreau sa fiu cu ea si chestiii.
Ceva idee? sa nu par disperat si sa ii fac un compliment dragut dar destul de subtil ca sa se inteleaga ok?

Răspuns Câştigător
| PrintesaPerfecta a răspuns:

De exemplu poti sa zici "Ce bine iti sta cu bluza asta" si sa adaugi "de fapt tie iti sta bine in orice"
Sau dupa ce purtati o discutie sa zici "Imi place felul tau de a gandi" si astfel nu se va gandi ca o placi doar pentru corpul ei
Deocamdata eu numai am idei dar cand o sa imi vina inspiratia o sa iti mai scriu.

3 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Fii, te rog, stabil în exprimare.
E vorba de un „complement" sau un „compliment"?

| LoveSleep a răspuns:

Ești primul care recunoaște asta. laughing
Dacă vrei să nu pară că te dai la ea trebuie să "maschezi" cumva acel compliment. Fă-o astfel încât să nu sune evident.

| kitykity a răspuns:

Cum ar fi, daca amandoi participati la ceva poti s-o feliciti, spunandu-i ca "ai fost super si nu cred ca ne-am/m-as fi descurcat fara tine!"