| Beatrisuuu a întrebat:

Hei happy Sunt Beatris tin la un baiat de 19 ani si nu prea stiu cum sa vorbesc cu el si sa ii dovedesc ca chiar imi pasa de el si nu o i-au in joaca. Noi ne intalnim mereu, ne sarutam dar nu suntem impreuna si imi spune ca s-a atasat repede de mine dar vrea sa numai cred ca el isi bate joc si sa am un comportament ciudat straight face.Ce as putea vorbi cu el? El nu e genu sa faca misto ii plac fetele cuminti si sa stie sa vorbesca cu un baiat.dar eu mereu ma intimidez cand sunt cu el >:"

Răspuns Câştigător
| SupradozaDeViise a răspuns:

Heii! Am fost si eu in aceeasi situatie odata, incearca sa fii tu insati, dar ai grija nu vorbi despre tine pentru ca o sa creada ca esti obsedata de tine insuti.Incearca sa aflii ce ii place, daca face sport... orice, vorbeste ca si cum ai vorbi cu prietenele tale, chiar daca stiu ca iti este greu pentru ca tie rusine, dar crede-ma cu rusinea nu faci nimic.Eu am pierdut mult ca am fost rusinoasa.Atat am avut sa-ti spun. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?; o3

1 răspuns:
| Morrígu a răspuns:

Ciudată situaţie, vă sărutaţi dar nu sunteţi împreună? Nu mai accepta asta, chiar dacă îl placi foarte mult, o să ajungeţi doar la placere,iar tu vrei o relaţie, presupun. Nu îi mai ascunde, nu vă înţeleg de ce unii sunteţi atât de laşi, cât te costă să îi spui ce vrei de la el? E foarte simplu trebuie să ai doar puţină încredere în tine, dacă nu vrea, asta e. Îndreaptă-te spre un alt tip, sunt destui! Dacă continui aşa când îl vei vedea cu o tipă o să vi să spui că te sinucizi, nu te critic ci doar încerc să te ajut pentru că asta se întâmplă frecvent. Ai grijă.