| mihaela0205 a întrebat:

Hei! Sunt clasa a 8-a si nu pot sa ma decid in legatura cu profilul pe care-l voi urma. Eu as opta spre stiinte ale naturii, pentru ca mai incolo sa dau la medicina.

Imi plac chimia si matematica..si biologia sau fizica mai putin, dar problema e ca datorita "copiilor neinteresati" de viitorul lor. la clasa rezolvam niste probleme de nivelul lor, mai scazut. iar liceul la care as vrea sa intru este unul foarte bun..si mi-e teama ca nu o sa pot face fata. M-am gandit ca as putea merge la meditatii.dar sa excludem putin varianta asta.

Si acum, intrebarile mele sunt : 1. Merita sa intru la stiinte?

2. Eu as vrea sa intru la Colegiul National Unirea din Focsani, este cineva din acest liceu de la stiinte care-mi poate oferi mai multe informatii?

Răspuns Câştigător
| Cristinutzaa2806 a răspuns:

Este foarte buna alegerea facuta, e foarte bine daca vrei sa mergi pe stiintele naturii, mai ales daca vrei sa dai la medicina.In legatura cu fizica nu-i face probleme, nu se pune asa mare accent pe ea la stiintele naturii, teza o sa ai de ales intre fizica chimie sau biologie, deci nu esti obligata sa dai la fizica, asa ca nu-ti fa probleme.Chiar daca la tine in clasa se fac exercitii ma usoare, cere-i profesorului ca tie sa-ti dea ceva mai greu pentru ca problema pentru ceilalti tu ai rezolvat-o deja si ai vrea altceva.Ar fi bine sa faci si meditatii, nu e neaparat dar eu iti recomand la matematica din semestrul al doilea, pentru ca iti prind bine pentru evaluarea nationala din vara, interventia unui profesor e bine voita, asta daca vrei sa nu ai surprizee la examen.P.S.Nu-ti fa griji, opteaza pentru cel mai bun liceu, sigur te vei descurca de minune happy

2 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Trebuie sa te gandesti la ce iti place tie sa faci cel mai mult, sa te duci acolo unde te simti bine si unde crezi ca te descurci, trebuie sa ai si o medie buna pentru asta :*, deci gandeste-te bine unde vrei sa intrii si iti zic eu ca daca iti doresti cu adv ceva asta se va intampla:* succes

| Wehes a răspuns:

Daca vrei sa dai la medicina, ar fi bine sa urmezi profilu Bio-Chimie.