| KinderPinguii a întrebat:

Hei! Sunt cu un baiat de trei saptamani... in prima saptamana eram am2 cam timizi, ca la inceput... din a doua saptamana vorbeam in continuu dar nu era zi fara cearta, dar ne impacam repede. in ultimul timp, eu i-am zis lui sa ne punem intr-o relatie pe fb si nu a vrut, iar de atunci ne tot certam incontinuu oh go on.Mi-a spus ca nu prea mai merge relatia,etc,iar eu tin mult la el, si el oh go on.ne-am mai certat si din cauza ca nu imi raspunde la mesaje mereu, iar acum mi-a zis sa nu il mai controlez sau sa il intreb de ce nu mi-a raspuns. Nu mai suntem ca inainte. Ce sfaturi aveti? Sau, ce s-a intamplat cu el? :-s
Nu sunt prea explicita, stiulaughing

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu sunteti tocmai cuplul ideal...de fapt nici nu stiu de mai iesi cu el

| anonimatic a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez, insa este posibil sa vrea sa incheie relatia. Poate s-a plictisit, poate asa este el intr-o relatie, doreste sa vorbeasca rareori cu prietena etc, sau este si posibilitatea de a avea pe altcineva. Daca nu vrea sa puna relatia pe Facebook poate nu doreste sa o vada cineva anume(nu neaparat o fata, poate nici prietenii lui) sau poate pur si simplu nu ii plac lui aceste chestii. Oricum acest lucru cu relatia pe Facebook nu trebuie sa fie un motiv de cearta, deoarece pentru a fi impreuna cu cineva nu trebuie sa postezi undeva, pentru ca relatia este reala, nu virtuala. Ar trebui sa discuti serios cu el despre relatia voastra. Intreaba-l daca doreste cumva sa va despartiti sau ce vrea sa faceti mai departe pentru ca nu puteti continua in cearta si tot felul de discutii. Discuta cu el si vezi ce se intampla. Bafta! :*

| LaviniaT a răspuns:

Cred ca nu prea tine la tine,ziceai ca sunteti de trei saptamani impreuna si ca nu prea a mers relatia voastra,nu te chinuii,parerea mea,te cred ca ti la el,dar daca el nu te place si nu te vrea,asta e,mai sunt baieti,parerea mea.E pacat ca intr-o relatie sa fie mereu certuri,chiar e pacat cand dragostea e asa frumoasa, uita-l, lasa-l, asta e, nu are rost sa va chinuiti.Va trece un timp si ranile se vor vindeca.Intai ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el, sa vezi ce zice, iar daca el o da cotita tu ai sa stii ce ai de facut, nu trage cu dintii de o relatie daca vezi ca nu merge caci tot tu ai de suferit.

| Alexa_Alexya_1997 a răspuns:

Incearca sa il impaci si incercati sa nu va mai certati
daca el incepe o cearta tu sa u ii di amploare sa il lasi sa zica ce are de zis sa iti ceri scuze daca te acuza cu ceva si icearca sa nu cauti motive sa il superi stai cu el de vorba fata in fata spune-i ce simti si spune-i cat de mult tii tu la el,
scrie-i mesaje in fiecare seara de noapte buna... arata-i ca iti pasa de el... si de relatia voastra (sper ca ti-am fost de folos )