Eu cred ca iubirea nu tine cont de inaltime. Daca va iubiti, varsta, inaltimea, distanta sunt doar niste numere. Asa ca nu te ingrijora, pentru toate exista un inceput. Vei invata cu timpul tot ceea ce nu stii. Sfatul meu este sa nu mai gandesti atat de mult si sa traiesti pur si simplu clipa.
Sper ca te-am ajutat.
Tu vorbești? Eu sunt o persoană mai scundă, mai exact 1, 55 m; și acum ceva timp am fost împreună cu un tip înalt, foarte înalt, cam 1, 90 m.
Lui nu i-a păsat de înălțimea mea, mie nu mi-a păsat de înălțimea lui. Adevărul este că au existat oameni împotriva relației noastre, oameni care spuneau că suntem prea diferiți, că e o diferență prea mare de înălțime.
Dacă simțiți ceva unul pentru celălalt, înălțimea nu ar trebui să fie o problemă!
Eu, nu m-as putea vedea cu un tip mai inalt ca mine, dar inima „comanda„, deci nu crezi ca mai sunt oameni cu aceeasi probelma? ai vazut pe antena 1 acel om care este foarte inalt s-a casatorit cu fata care e mai mica dar se iubesc si sunt impreuna, de aici poti sa iei si o concluzie, dragostea nu se masoara, dragostea e speciala si iti mai dau un sfat, cand te saruti cu el, o sa se lase el in jos, poate nici nu o sa fie o relatie stabila dar poti sa fi cu el
ksm1485 întreabă: