anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Sunt fata și am 16 ani. Problema mea e ca nu am avut niciun prieten pana la vârsta asta și nici primul sărut. Toate prietenele mele au avut relații și mi-aș dori și eu. Nu îmi doresc asta de gura lumii, chiar nu-mi pasa de altii, simt ca vreau asta. In fine înțelegeți voi. Faza e ca vorbesc câteva zile, o săptămâna sau doua cu un baiat și când trebuie sa ne vedem... se încheie totul, pentru ca nu pot ieși in oraș, nici măcar cu fetele, nu am iesit niciodata din cauza părinților. Și cred ca pana la 19-20 de ani nu voi avea prieten, pentru ca atunci ma voi muta. Va rog sa nu începeți cu "ești prea mica, vezi-ti de scoala, lasa baietii ca ai timp". Sa îmi ziceți ce sa fac sa ies din situația asta, eu chiar nu văd nicio soluție. Scuze ca am scris atât de mult.
Multumesc!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păi dacă nu poți ieși din casă noi putem zice orice, DEGEABA.

| AndreiXZ a răspuns:

Batietii din categoria ta de varsta sunt doar niste copii din multe puncte de vedere. Nu au absolut nicio perspectiva de viitor, nicio situatie financiara. Fetele se maturizeaza mai repede, vei observa rapid la el ca are multe trasaturi comportamentale specifice copiilor. Nici macar sex nu puteti sa faceti, deoarece amandoi stati cu parintii. Cat despre sex, sa stii ca la varsa asta absolut toti baietii suferea de o explozie hormonala ce se incheie pe la 19 ani, in periaoada asta ar face orice pentru sex. Deci ai grija, nu vrei sa te trezesti ca te-a lasat balta dupa ce s-a culcat cu tine. Parerea mea de tip este sa mai astepti 2 ani si sa te orientezi catre baieti cu minim 3-4 ani mai mari ca tine.