| Ummfughfvgofcc a întrebat:

Hei! Sunt fata si peste 2 saptamani o sa ma particip la un fel de miting. O sa fie in jur de 50 de persoane, majoritatea fete. Chestia e ca m-am uitat de participanti si sunt super slabi (la poze m-am uitat; la o groaze se vad mainile si picioarele ca 2 bete). Eu sunt grasa si sunt sigura ca o sa ma simt super naspa daca as fi singura tipa grasa de acolo. Ce sfaturi imi dati? Idk...something...chiar stiu ca o sa fie super ciudat... mai ales cu persoanele care comenteaza mereu cand vad o tipa mai grasa (sunt peste tot tipul asta de persoane). Nu stiu ce sa fac, sincer nu m-as duce acolo...

4 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Poti sa slabesti si nu mai ai probleme de genul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!
Te simti complexata pentru ca esti mai grasuta sau pentru ca esti singura tipa plinuta de la acel miting?
Poate ca si acele persoane se simt complexate in legatura cu greutatea lor. Nu ai de unde stii.
Stiu ca e deranjant ca cineva sa comenteze despre aspectul fizic, insa sunt persoane care comenteaza mereu, indiferent de cum ai fi. Nimeni nu e perfect, de parca astia care comenteaza sunt perfecti! Cel mai bine e sa nu le dai atentie. Este de preferat sa te accepti asa cum esti, daca tu esti multumita de aspectul tau fizic, nu mai conteaza parerea celorlalti. Ce, ei isi schimba aspectul in functie de parerile tale?!
Daca iti doresti sa te duci, ar fi bine sa o faci, pentru ca mai tarziu sa nu te intrebi cum ar fi fost daca ai fi facut-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te duce acolo.
1. Mitingurile sunt pentru prosti.
2. Asta e probabilul motiv de sunt toate aschii: cele proaste, in 99% din cazuri, vor sa fie scheleti ambulanti incat sa poata rade de ceilalti (de tine).

| Jannah a răspuns:

Nu trebuie sa te simti complexata ca esti mai grasuta. Aia sunt niste mortaciuni ambulante. Eu in locul tau m-as simti foarte bucuros sa stiu ca sunt mai bine facut decat o scobitoare. Sfatul pe care ti-l dau eu : bucura-te ca esti mai plinuta, mergi acolo bucuroasa. cat despre aia ce comenteaza ( nu trebuie sa-i iei in seama, niciodata sa nu raspunzi unei persoane rele cu rautate ) tu bucura-te ca nu suferi de anorexie.