| Claudius96 a întrebat:

Hei! happy
Sunt foarte gelos. Si asa in gluma i-am spus ca nu mi-a raspuns la sms si ca m-a mintit...laughing)
Mi-a spus ca s-a saturat de geloziile mele.
Asta ce sa insemne?
P.s: Inainte am mai facut cateva faze da nu in gluma!

4 răspunsuri:
| AleAlexutza12 a răspuns:

Ai o problema si e de rau sad. Vrea s aiti dea papucii iti zic sigur. S-a saturat sa ii faci toate fazele alea inutile. Incearca sa ai incredere in ea doar e iubita ta, nu ar fi in stare sa te insele sau ceva. Acorda-i multa atentie si incearca sa opresti gelozia asta daca chiar o iubesti. O sa ai de suferit daca continui asa happy

Bafta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nu iti este destul de clar ce inseamna?

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Inseamna ca s-a saturat de geloziile tale, fie ele spuse in gluma, sau nu.
Incearca sa scapi de chestia asta sau iti ia catrafuse si pleaca.
E ok sa fii gelos, dar daca faci asta intr-un mod exagerat, ei bine, deja devine prostie si obsesie.

| anamary a răspuns:

Deci gelozia extrema inseamna o neincredere in sine. Iar daca o fata vede ca un baiat nu are incredere nici in el insusi nici in ea, va fugi mancand pamantul. Daca cineva vrea sa te insele, te va insela si cu tine de mana. Faptul ca iti este frica ca ea sa te insele denota faptul ca tu ii confirmi ei ca nu esti cel mai bun baiat si ea va fi in stare sa gaseasca altul. Daca nu iti raspunde la un mesaj...nu e o tragedie. Esti foarte sufocant. Inteleg ca o iubesti si ti-e teama sa o pierzi dar fiecare trebuie sa aiba parte de doza lui de libertate. Tu ce ai vrea? Sa se plimbe cu tine de mana visand la altul sau sa se plimbe cu altul de mana tanjind dupa tine?