| YzaBella13 a întrebat:

Hei, sunt foarte speriata cu privire la examenele de clasa a VIII-a, imi puteti explica cam cum sunt de grele, ce e mai important si pe ce ar trebui sa ma concentrez, sfaturi...

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Sa
http://subiecte.edu.ro/2014/evaluarenationala/index.html
Daca dai click pe subiecte si bareme ai ce s-a dat anul acesta.
Dai click pe sesiunea iunie si vei vedea exact.Vei descoperi ca greutatea lor creste treptat, adica e usor la inceput si pe urma tot mai greut, dar nu trebuie sa te sperii daca nu stii caci vei invata notiunile respective in timpul anului.Succes si sa fii serioasa si sa inveti de la inceput din septembrie sau octombrie, nu lasa timpul sa treaca si golurile sa se adune!

6 răspunsuri:
| paezi a răspuns:

Nu te speria! Eu am dat examenul anul asta si nu am invatat nimic ba da' nimic laughing Am fost foarte bolnava inainte de examen si nici nu ma puteam ridica din pat happy Si ghici ce note am luat? Frate am luat la matematica 8, 60 si la romana 8, 90 si am intrat si la liceul care am vrut laughing Cine se astepta? doamne mi s-a parut mai usor ca la teza. Nu te speria ca nu ai de ce big grin

| yoana98 a răspuns:

Nu trebuie sa fi speriata. Gandeste-te ca e o simpla teza. La mate trebuie sa stii toate fomulele. La primul subiet sunt 6 subpuncte fff usoare. Ultimul subiect e in general geometrie. e cam greu. Intra pe edu.ro unde trebuie sa fie examenele de anul acesta
La romana trebuie sa citesti cu ff mare atentie cerinta. Vei avea 2 compuneri: una sa argumentezi cca textul apartine unei specii..., cea des a doua cel mai probabil e sa prezinti o intamplare... Vei avea 3-4 exercitii de gramatica. Nu e dracu' atat de negru, cum se zice. Vezi modele pe edu.ro sau pur si simplu dai modele ealuare nationale.
sper ca ti-am fost de folos!

| YzaBella13 explică (pentru yoana98):

Da, mi-ai fost, multumesc.

| XxStefanIulianxX a răspuns:

3 am dat anul ăsta și dine xperienta Îți zic ca trebuie sa fi foarte relaxata.Cu 2 zile înainte nici sa nu citești ca dacă mai citești poat e afli ca nu ști ceva și te streșini. Învață în a 8 - cat de mult poți și fa-o cu plăcere.