| AndreutzaDlk a întrebat:

Hei, sunt împreună cu un băiat. In ultima vreme nu am mai putut sa ne tinem de mna si chestii d-astea fiindcă la scoala nu vreau sa se observe. Îmi fine luiii place de mine si mie de el si nu as vrea sa se plictiseasca in relatia asta si sa ne despartim. Vreo ideie? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Zedge a răspuns:

Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare adica la facultate eram prieten foarte bun cu o colega si de la acea prietenie s-a ajuns la relatie si chiar daca eram impreuna cand eram la facultate ne comportam ca niste prieteni nu ca iubiti pentru ca nu mai voiam ca colegii nostri sa mai stie tot si sa aiba subiecte de discutie, in afara facultatii eram aproape de nedespartit, insa pana la urma tot s-au prins pentru ca eram mai tot timpul impreuna si si-au dat seama, dar te sfatuiesc sa fii tu insuti si sa va purtati ca 2 iubiti nu va sfiti sa aratati ca sunteti impreuna si nu bagati in seama gurile rele.

2 răspunsuri:
| Luiza98 a răspuns:

Iata cativa pasiL
1. Fii intotdeauna tu insutibig grinaca esti tu insuti relatia o sa mearga bine
2. Comunica cu el:vorbeste cu el, gaseste subiecte interesant
3. Nu ignora diferentele dintre personalitatile voastre
4. Gasiti activitati in comun:vezi ce ii place lui si ce iti place tie si daca aveti ceva in comun incearcati sa faceti acel lucru!
Succes! :*

| Luiza98 a răspuns:

Hei! :* Intr-o relatie trebuie sa fii tu insuti nu incerca sa fii diferita, incearca sa comunici cu el foarte mult, afla ce-i place si asa vei vedea ce lucruri aveti in comun si le veti putea face impreuna, viziteaza-i familia parintii o sa se bucure dar si el!
Succes :*