Buna!
E posibil sa te placa. Incearca sa stai mai mult timp cu el sa vezi cum evolueaza lucrurile.
Hey!
Depinde...
Nu toti baietii sunt niste porci "interesati de ceva anume". Chiar daca este...merita sa-i dai o sansa. Daca vezi ca se comporta urat atunci ii dai papucii si gata.
Nu cred ca este "iubire" asa de devreme... Nu te supara dar il cunosti de 3 saptamani deci nu poti sa fi sigura.
Vorbeste cu el, fii tu insati si vezi ce iese.O sa-ti dai seama repede daca este un prapadit sau nu.
Poate ca nu te "iubeste" inca dar cred ca te simpatizeaza cat de cat.
"Sper sa nu fi observat." Si daca a observat atunci ce?
Crede-ma... e mult mai bine daca a observat.
De ce? Simplu. Noi baietii suntem un pic mai lenti cateodata. Cine stie? Poate ca si-a dat seama ca il placi si o sa se decida si el in curand daca te place sau nu.
Bun, ai rosit. Si ce? Fii serioasa.
1 la mana, mi se pare destul de "cute" ^w^
2 la mana, niciun baiat *normal* nu o sa vina la tine "Hei, am vazut ca ma placi so...hai sa fim impreuna" Nope.
Chiar daca a observat nu o sa se intample nimic.
Deci asteapta. Asteapta si vezi. Sunt zeci, chiar sute de "profitori" care sunt "interesati" de ceva anume si e bine sa fii precauta. Oricum, nu exagera cu asta. Observa-i comportamentul. Nimeni nu poate sa joace teatru la nesfarsit. La un moment dat o sa-ti dai seama de intentile sale.
Succes!
Ps: Uitasem asta... Sa nu faci tu primul pas! Asta e treaba baiatului.
Fata ar trebui sa faca primul pas doar daca baiatul este ultra introvertit sau daca este chior/prost si nu-si da seama ca fata il place.
Depinde şi cum arăţi..nu pot spune exact, sunt tot felul de băieţi. Poate e atras fizic sau poate doar ii placi, pentru că eşti frumoasă ..Intreabă-l sau urmăreşte-i acţiunile următoare si poate îţi vei da seama singurică. Succes! :*