| GinnyPotter505 a întrebat:

Hei! Sunt intr-o situatie cam naspa. Cel mai bun prieten se muta intr-o saptamana in Anglia si sunt destul de trista cam de o luna, dar parca e din ce in ce mai rau. Inainte ne vedeam zilnic, dar acum e plecat in Constanta, la mama lui. Inainte statea aici si il vedeam zilnic si parca nu pot sa concep ca nu o sa il mai vad atat de des. Am impresia ca a fost ultima data cand l-am vazut si ca o sa il pierd ca si pe celelalte prietene care s-au mutat. Plus ca in vara ne indepartasem destul de mult tot din cauza ca n-am reusit sa ne vedem. In seara asta nici nu ma gandeam la situatia asta, stateam pe Instagram si am izbucnit in plans. Nu stiu ce sa fac... si la scoala nu pot sa ma gandesc la altceva decat la el.

2 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Asa e viata. Ne indeparteaza uneori de oamenii dragi. Stiu ca e greu la inceput dar te vei obisnui, vei gasi si alti prieteni iar cu el poti vorbi in continuare pe internet. Nu-l pierzi chiar de tot.

| ibaal a răspuns:

Draga mea,schimbarile sunt inevitabile in viata!
Si nu totdeauna sunt cele pe care le dorim sau de care avem nevoie.
Priveste partea buna!
Hei,traim intr-o lume a tehnologiei, la un click distanta si va vedeti!
Este viu, nu dispare!
Prieteniile adevarate nu mor indiferent de distanta!
Asa cum acum drumurile vi se despart fizic, la fel de bine peste ceva timp puteti fi iar impreuna
happy
Zambeste! Mereu se poate si mai rau, dar sa privim partea plina a paharului oricat de greu ni s-ar parea!