| lovesunshine a întrebat:

Hei! Sunt mare fana a fan-ficurilor si vreau sa postez si eu unul pe anime zup... Dar unde scriu ficurile? Si cum le postez? Va rog mult sa-mi dati un raspuns repede! E urgent! P. S:FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Trolliţă a răspuns:

Animezup este un site foarte usor, daca citesti tot ce scrie pe portal. O sa iti arat fiecare sectiune si locul unde trebuie sa stea ficul.

sa incepem cu inceputul. pagina de fan fic:
http://animezup.com/forum/forumdisplay.php?fid=30
Aici, ai 3 sectiuni:
! Reguli, Atelier Si Arhiva-aici nu postezi tu. aici citesti regulile si daca nu iti gasesti ficul, probabil va fi la atelier, mutandu-l chiar moderatorii sectinunii. Fa bine si citeste regulile!
! Anime/Manga/Bands/Movie/Books/etc.- Aici e simplu.
*in naruto-scrii ficuri despre/cu naruto, si citeste regulile mai intai. ^^

*in other*- vei scrie ori ce fic care nu se bazeaza pe naruto. din ori ce alt anime.
*anime oneshots- povestiri cu caractere din anime, de scurte dimensiuni.
*anime yuri-yaoi- povestiri cu caractere din animeuri, fata&fata / baiat&baiat. Povestiri bazate pe dragostea unor adolescenti de acelasi sex.

! in ORIGINAL- ai sa ai in vedere o scriere originala. nu plagiata sau inspirata de pe alte meleaguri. Propria ta poveste.
*PROZA- scrii ficuri cu capitole, de lungi dimensiuni.
-Original Yaoi si Yuri- Yaoi si yuri, cu caractere originale, inventate de tine. De aceea se spune si "original".
*POEZIE- scrii poezii
*Oneshots- scrii povestiri de max. 2 capitole. Deci descrieri/povestiri de scurta dimensiune.

-----
Sper ca te'am ajutat, si sa stii ca pe animezup sunt Orange. Daca ma vezi, jos la lista userilor online, sa imi trimiti ficul tau. Spor la scris donshoara;)

0 răspunsuri: