Cred ca te place.altfel n-ar sta cu tine si nici nu te-a conduce acasa.parerea mea.
Nu te place. S-a dat la tine cum se zice, te-a incercat cu un sarut, ai acceptat cam usor, totul e o bla, bla, bla. Intreaba-l pe tatal tau ce a simtit cana a sarutat fata de care s-a indragostit (mama s-au alta). Intreaba-l daca a scris fetei pe care a iubit-o, sau numai i-a promis si nu si-a tinut promisiunea(de, pe vremea aceea ne se intra pe mess) Va grabiti, confundati placutul cu iubitul, nu intelegeti ca trebuie sa respectati si sa fiti respectati.totul e prea repede si prea superficial.DE aceea si multe lacrimi, suferinte, chinuri.
Hmm, cam dai dovada de naivitate. Pune-l pe el sa te caute, sa vezi cu adevarat daca vrea si are intentii bune.
Buna.Parerea mea este ca daca un tip te place el face pe galantul adica te suna te cauta bineinteles daca e interesat. daca nu atunci normal profita de persoana ta in sensul sa se arate tare si mare in club in fata amicilor sai. Sfatul meu e unul si bun.Nu il mai cauta nici tu.lasa-l sa vezi daca te va cauta el. daca va fi interesat te cauta daca nu atunci lasa-l mergi inainte cu viata ta.baieti frumosi mai sunt.Bafta!
Pai ai dansat cu el, si v-ati sarutat! pai te poate te place. dar vrea sa vada daca tu il placi pe el...probabil
Ideea e ca de cate ori se intalneste cu parintii mei ii intreaba de mine; sambata trecuta a preferat sa stea cu mine in club decat sa mearga cu prietenii lui in alt club. :S