| Anonymus995 a întrebat:

Hei...sunt prieten foarte bun cu o fata(vb despre orice deschis) si sunt sigur ca ma place…100% sigur…eu am observant prietenii mei, ai ei au observant si ea chiar a recunoscut(i-a spus unui prieten bun) am intrebat-o ieri daca vrea sa fie cu mine.ea a spus: "chiar nu stiu" si apoi o zis "alex, eu am ceva pe suflet acum, nu-ti pot spune si nu e despre tine, e despre mine".eu am crezut ca nu vrea sa se lase din prima.In final mi-a spus ca se mai gandeaste. Azi am vazut ca avea ceva la status …un citat si mi-am dat seama ca i-a murit cineva apropiat(si lo pus vreo 5 min).si mi-am dat seama ca ea chiar a vb serios si eu chiar mi-am ales un moment foarte prost sa o intreb asta.nu a mai iesit azi afara si nici n-am mai vb.
ce ar trebui sa fac acum? sa mai aduc in discutie ca am intrebat-o asta? si daca e sa o sustin cum aduc asta in discutie?

2 răspunsuri:
| mFlorian a răspuns:

In cele mai multe cazuri timpul rezolva totul, persoanele triste pot fi tratate in doua modalitati, prin consolare sau prin singuratate. Avand in vedere ca nu a iesit din casa las-o cateva zile in pace.

| Cristi2665 a răspuns:

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ii fi alaturi sa ii spui ca o sa fie totul bine si chestii din astea si ea o sa-si dea seama ca esti perfect pentru ea si o sa-ti zica singura, sper ca ti-am fost de folos