Nu trebuie sa-ti fie rusine. Rusine ar trebui sa le fie ploadelor de 11-12 ani care care se saruta cu toti jegosii si isi arata partile intime :p
Si ce daca n-ai mai sarutat? Stiu persoane care n-au avut parte de primul sarut nici la 18 Acum depinde de tine daca vrei sa fii sarutata sau nu. Daca simti ca el e cel potrivit atunci nu vad de ce nu, ai grija ca se spuna ca primul sarut nu se uita niciodata (sau prima iubire eh, da' ce mai conteaza.) Daca il iubesti si el pe tine, ai incredere ca o sa iasa bine si nu te rusina sa-i spui dinainte (sau dupa ) ca n-ai mai sarutat daca te iubeste n-o sa-i pese, ba chiar poate se va simti "bine" ca va fi primul, inseamna ca e special
bafta:*
Dar nu stiu, mi-e frica sa o dau in bara.Plus ca cam toata lumea crede ca m-am sarutat deja avand in vedere faptul ca majoritatea se dau la mine. Si el cred ca crede la fel..nu stiu, iti multumesc mult, dar deja cred ca o dau rau in bara
Hei,nu te stresa, ai doar 15 ani. Daca chiar il iubesti pe baiatul asta de care zici tu ca a demonstrat lumii ca te iubeste, nu va fi mare lucru.Iesiti undeva, iar in rest totul vine de la sine.Nu te stresa, sarutul nu e mare chestie.