| Lorrreee a întrebat:

Hei,sunt prima data pe TPU nu stiu de ma descurc Am o problema.Am ratat o gramada de "iubiti" ca sa spun asa care chiar ma iubeau doar pentru ca eu nu aveam curajul sa fiu cu ei.(am 15 ani ) deoarece ma sperie rau primul sarut. Help me,acum imi place de un baiat si el ma iubeste si mi-a demonstrat, a urlat si intregii lumi ca ma iubeste, dar mi-e frica de sarut.Cand vad alte fete ca se lauda ca se saruta, simt ca mor.Plus ca toti baietii cred ca eu sigur am trecut prin asta si imi e rusine sa spun ca nu e asa. Help me! Mega funda. happy

Răspuns Câştigător
| SweetAsCandy a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Rusine ar trebui sa le fie ploadelor de 11-12 ani care care se saruta cu toti jegosii si isi arata partile intime :p

Si ce daca n-ai mai sarutat? Stiu persoane care n-au avut parte de primul sarut nici la 18winking Acum depinde de tine daca vrei sa fii sarutata sau nu. Daca simti ca el e cel potrivit atunci nu vad de ce nu, ai grija ca se spuna ca primul sarut nu se uita niciodatasmug (sau prima iubirethinking eh, da' ce mai conteaza.) Daca il iubesti si el pe tine, ai incredere ca o sa iasa bine si nu te rusina sa-i spui dinainte (sau dupahee hee ) ca n-ai mai sarutatwinking daca te iubeste n-o sa-i pese, ba chiar poate se va simti "bine" ca va fi primul, inseamna ca e specialwinking

bafta:*

| Lorrreee explică (pentru SweetAsCandy):

Dar nu stiu, mi-e frica sa o dau in bara.Plus ca cam toata lumea crede ca m-am sarutat deja avand in vedere faptul ca majoritatea se dau la mine. Si el cred ca crede la fel..nu stiu, iti multumesc mult, dar deja cred ca o dau rau in bara I don't want to see

3 răspunsuri:
| VanillaCh0c0 a răspuns:

Hei,nu te stresa, ai doar 15 ani. Daca chiar il iubesti pe baiatul asta de care zici tu ca a demonstrat lumii ca te iubeste, nu va fi mare lucru.Iesiti undeva, iar in rest totul vine de la sine.Nu te stresa, sarutul nu e mare chestie.

| 5a a răspuns:

Mai ai pana la 20-23 de ani!