| Angie78 a întrebat:

Hei.sunt putin cam speriata.Imi intarzie menstruatia.si mi se pare ca imi cam creste burta, desi prietenul meu ma asigura ca nu a ejaculat in mine. totusi.cate sanse am sa fiu insarcinata? Imi este frica sa imi iau un test de sarcina...straight face

Răspuns Câştigător
| Chocolateangeeeel a răspuns:

Nu prea cred ca esti putin speriata, sunt sigura ca esti foarte speriata deoarece o sarcina mai ales daca este accidentala este o problema foarte grava.Am cateva de spus:*
1. Atunci cand esti foarte stresata, menstruatia poate intarzia, asa ca relaxeaza.Stiu,este foarte greu deoarece este viata ta in joc dar aici vine partea a 2-a
2.Cand te gandesti muult de tot la un lucru ajungi sa il crezi chiar daca nu este adevarat, ti se intipareste acolo undeva pe creier.Iar tu cum te gandesti numai ca ai ramas insarcinata este normal sa simti toate simptomele.Incearca sa nu te mai gandesti iti va fi mult mai bine.Ai sa vezi cand iti va veni menstruatia ca prin minune vor disparea toate simptomele
3.Nu are rost sa mai dai banii pe teste de sarcina
4.Totul va fi bine si ar fi bine sa ai mai multe grija de acum incolo pentru ca nu se merita sa fii asa stresata pentru cateva momente de placere care pot fi si cu prezervativ
5. Daca te-am ajutat, funtita:*
6.Astept mesaj sa imi spui ca esti bine

| Angie78 explică (pentru Chocolateangeeeel):

Ai dreptate...sunt foarte speriata si prietenul meu la fel.Ne gandim mereu la ce e mai rau si aproape la asta ne sta gandul mereu.Multumesc mult de raspuns! Si o sa te anunt in legatura cu asta!

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru Chocolateangeeeel):

Multumesc pentru funtita si nu uita de mesaj :* take care

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Da, există șanse să fii însărcinată, dacă ați folosit metoda coitului întrerupt.
În cazul în care menstruația întârzie mai mult de 7 zile, fă un test de sarcină cu urina de dimineață.
Baftă!