Depinde de oferta, ai grija ca pot sa se foloseasca de tine! Mai intereseaza-te despre acea oferta! Totusi daca vrei sa le publici pe aici in Romania fa-ti un blog sau o pagina pe facebook! Ai grija nu te arunca cu capul inainte ca te lovesti! Pana la urma fa ce vrei tu!
Sper ca te-am ajutat! Fundita?
1.Eu iti dau sfatul sa accespti oferta! dupa ce esti renumita poti fii creatoare renumita ca si Catalin Botezatu te exemplu... sau poate chiar mai renumita!
BAFTA! >
Ai grija ce faci, accepta oferta, doar daca vez ca ofertantul este om de calitate si stie sa aprecieze. e clar ca daca ai primit oferta ai talent, tine'o tot asa si cauta de munca mai pe langa tara, ca nu sti ce ti se iveste.
Parerea mea e ca ar trebui sa cunosti acel om mai intai si sa vezi ce'l duce mintea, apoi sa accepti / refuzi oferta.Ai grija la cacofoni "ca creez".
Revino cu detalii despre oferta si te vom ajuta cu ce putem Bafta multa si tine'o tot asa, sper ca te-am ajutat
Cred ca blog-ul ar fi o idee buna. Asa vei avea un portofoliu online si cu siguranta iti va fi de folos.
In ceea ce priveste oferta - depinde ce presupune :)
Ca si platforma pentru blog eu recomand www.ucoz.ro - personal sunt foarte incantata de ceea ce ofera.
Succes!