Uite stiu ca un nou inceput poate fi greu dar poti tine legatura oe chat cu prieteni.La scolile din america invatatura e buna dar fac elevii fare foarte rautacioase noilor veniti nu zic din filme in realitate asa fac zici ca sunt nebuni.Eu nu vreau sa te speri iti zic doar adevarul ba chiar incerc sa te ajut sa ei o decizi asa ca iti prezin si bune si rele. Apropo sti engleza fluent? Si trebuie sa stii istoria amercanilor.Dar acolo sunt multe lucruri noi si minunate de care te poti bucura oameni noi poate chiar o sa iti placa tot ce trebuie sa faci e sa iti asculti inima priveste adinc in sufletul tau si vezi unde vrea sa stea nu uita acasa e unde iti e inima adica alaturi de cei dragi. sper ca te ajuta si te rog sa imi spui ce ai ales dupa ce faci o alegere.
O sa ma gandesc profund. In legatura cu engleza. pe o scara de la 1 la 10 ma descurc de 9. Dar ma gandesc la cele mai rele lucruri! Ca de exemplu daca nu ma acomodez? O sa iti spun ce am ales, dar ma mai gandesc.
Prietene eu te sfatuiesc sa parasesti Romania cat mai repede pentru America
Avantaje - fete ( foarte multe fete)
- petreceri
- libertate
- scolile extrem de bune
- situatie financia de n ori mai buna
- etc...as putea continua lista asta la nesfarsit
Dezavantaje - niciuna desigur
Eu daca as avea ocazia aceasta as pleca foarte repede.
Sunt fata. )))
) atunci baieti )
Asa da )))
Atata timp cat esti alba nu o sa aiba nimeni treaba cu tine
Da,sunt alba ))) Dar sti cum este Romania considerata. si faza e ca oamenii de acolo probabil isi vor face o parere proasta despre mine, din cauza asta )
Daca esti Smoking Hot nu o sa ai probleme Ei nu sunt asa de rasisti
Ok )))))
Cati ani ai?
14,tu?
Ai Id de mess?
Da
Mi-l dai printr-o felicitare
Ti-l dau pe privat
Mi-l trimiti?
L-am trimisssssssss!