Poate vă place pe amaândouă sau poate nu! Depinde, dă-te pe lângă el, dacă te scoate în oraș, te place, dacă nu asta e treci mai departe.
Buna
pai se comporta asa din cauza ca va intelegeti bine si sunteti ca fratii, iar el daca te v ede ca pe o sora, nu cred ca ai prea multe sanse..nu forta nota sa nu il pierzi ca prieten bun ce sunteti..lasa-l pe el sa faca primul pas daca e ceva mai mult decat o "fratie"
O zi frumoasa sa ai
Întreabă-l pe el dacă te place. Dacă se comportă aşa frumos cu tine, înseamnă că îi eşti o prietenă adevărată şi are încredere în tine.
Baiatul, ca orice baiat, incearca si el acolo unde ii este drag, dar se pare ca nu prea stie sa vorbeasca. Trage-i un pupic sanatos atunci cand te ia in brate, poate-l trezesti!
Pai sincer, daca e cel mai bun prieten al tau incearca sa pastrezi asta. Uite eu am gresit si am incercat sa fiu impreuna ca cea mai buna prietena, inca vorbim, dar nu ca inainte.Sustine-l in ceea ce face daca o place pe acea fata; fi langa el, da' nu cu el, ca puteti distruge o prietenie pentru o incercare de relatie.In fine, multa bafta!
Pe tine te considera o buna prietena iar pe respectiva o place si o vede ca pe o iubita