| Beibiiis a întrebat:

A'ţi citit întrebarea trecută?
Am aproape 14 ani [ aproape! ---. 13.10 luni ]
Şi aţi vzt. sunt. îndrăgostită de un tip cu 8 ani mai mare [ aproape! ] Are 21 şi. Ştiu că par foarte naivă dar. tipul e superb =p~.
Şi chiar de există această diferenţă de vârstă, ne înţelegem love struck.
Întrebarea mea nu e legată de o relaţie cu el sau cv. de genu happy.
Să vă zic o întâmplare. Odată, într-o oră, de fizică, mai adică :d. cum colegele mele sunt mai tupeiste vorbeau cu dna despre băieţi, etc :d. Şi au vorbit cât au vorbit şi ne-a dat un sfat. ne'a spus că poate o să învăţăm ceva din ce ne-a zis, etc.
După ore, însă, băiatul [ să prescurtăm - R ] m-a aşteptat în faţa şcolii. M-a într. dacă vreau să fiu cu el, bineînţeles răspunsul a fost : NU!
Cum profesoarele atunci ieşeau şi ele aşteptau maxi - taxi în faţa şcolii şi. R, atunci, m-a pus aşa. vă imaginaţi voi. lângă gard şi m-a sărutat; x. Văzând-o pe profa de română pe care o urăsc, am încercat să îl resping ştiind că-mi face "capul calendar" ziua următoare, însă nu am putut!
Următoare zi... profa de română, după cum mă aşteptam mi-a făcut capul calendar şi a spus că o să-i spună mamei ce fa eu oh go on.
Oricum nu o să o facă :p.
Ce atitudine credeţi că va avea profa faţă de mine de acum?
Cum o să continue R? Credeţi că e posibil să iasă ceva? Problema e că eu mereu îl refuz şi mi-a făcut multe oferte'.
Părerea. FUNDIŢĂ + VOT!

Răspuns Câştigător
| LeeHyoWook a răspuns:

Pai draga mea, si eu am 14 ani si 4 luni, vezii tu profa ta de romana se va purta la fel cu tine, sau daca va fi mai rea cu tine fata de rastu inseamna ca are ceva personal cu tine, nu stiu sigur ce fel de profa e asta de romana cu care faci tu dar` o sa fie bine cu ea, cu,, R" hmm daca il vei refuza, de multe ori va crede ca nu il placi, si se va plictisi sa iti faca oferte..., dar in acelasi timp ai mare grija de tine totusi tu ai o varsta de 14 ani, el de 21 il vei vedea peste cativa ani ca se va insura si tu vei fi la liceu.Nu vei rezolva nimic, naiva nu esti, doar pui mult suflet. ( :. Iti urez succes in ceea ce vei face, daca au fost bune sfaturile mele xd. lorenn este id meu sper ca poate vei mai avea nevoie de ajutorul meu love struck:d Byee.

5 răspunsuri:
| StarkWolf a răspuns:

Eu sincer iti zic sa-l lasi pentru ca iti strici tu copilaria cu el. Crede-ma,sunt multe lucruri pe care nu vrei sa le sti, incearca sa-ti revizuiesti comportamentul si sa te dai si tu bine pe langa ea etc. si lasa-l pe el. Traiesteti copilaria, la varsta asta trebuie sa ii schimbi ca pe sosetewinking Traiesteti viata!

| BellaSomerhalder a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa te preocupi de clasa a opta, examene, chestii. Nu conteaza ce parere va avea profesoara despre tine, este doar o profesoara, tu continua sa inveti si nu are ce sa-ti faca daca vede ca te descurci cu scoala, in ciuda relatiei tale cu un "barbat". Nu mi se pare deloc ciudat ca esti indragostita de un tip mult mai mare, am aceeasi varsta ca si tine - 14 ani si ceva, ma rog - si simpatizez un tip de 24 de ani. Am spus "simpatizez" pentru ca nu am timp de "iubit". Asa ar trebui sa faci si tu, preocupa-te mai mult cu scoala si cu viitorul tau, lasa dragostea, ai sa ai destul timp si de asa ceva, te asigur. Sa nu crezi ca am ceva personal cu tine. Daca ti s-a parut ca sunt rea, ai dreptate, asa sunt eu de obicei, nu numai cu tine. Bafta!

| SimonaAdina a răspuns:

Acea profa pe care tu o urasti sa stii ca eu o apreciez pentru ca intr-adevar este o profesoara care se intereseaza de elevi ei. Daca nu ar interesa-o nu ti-ar face capul calendar,asa cum parintii isi cearta copii din iubire la fel face si ea,incearca sa iti deschida ochii sa iti dai seama ca ceea ce faci tu nu este deloc bine.Te inteleg perfect pentru ca si eu am trecut prin ce ai trecut si tu,si eu m-am indragostit de un tip super asa cum ai patit si tu, am trecut prin multe, si acum dupa atat timp imi pare rau de foarte multe lucruri pe care le-am facut din cauza ca eram foarte naiva si credeam ca viata este roz si ca iubesc cu adevarat.Dar cel mai mult mi-a parut rau ca nu am ascultat de cei care ma-u sfatuit si sfaturile lor le-am luat ca in nume de rau.Asta este traim si gresim, dar invatam din greseli.Parerea mea este ca ar trebui sa il lasi deoparte pe acest baiat care chiar nu ti se potriveste.In primul rand diferenta de varsta este prea mare si la fel si diferenta de gandire, el are mai multa experienta decat tine si sigur nu vrea ceva bun sau serios de la tine.Consider ca daca era un baiat serios isi cauta o fata de varsta lui care sa aiba acelasi mod de gandire.Dar a preferat sa te aleaga pe tine crezand ca te va prosti si va face ce va vrea el.Asta vrei? Esti inca mica ai toata viata inainte,daca vrei sa ai un iubit parerea mea este ca ar trebui sa iti faci un iubit de varsta ta,o sa mai ai multi iubiti pana te vei casatori asa ca nu te pripi la primul pentru ca vei suferi mult si o sa-ti strici copilaria.
Profesoara ta incearca sa te faca sa intelegi ca nu faci bine, ccu siguranta ea se va purta cu tine la fel ca inainte, doar ca o sa-si schimbe parerea despre tine.O sa creada probabil ca nu esti o fata serioasa si ca parintii tai nu au grija de tine indeajuns.Ai vrea sa te vada ca pe o fata neserioasa sau o fata fara scrupule? Ei bine daca nu doresti asta ar trebui sa ii spui clar acelui baiat sa te lase in pace. Daca esti serioasa si ii spui ferm ca nu vrei sa ai nici un fel de relatie cu el o sa vada ca nu are nici o sansa cu tine si o sa te lase in pace, dar daca nu o sa creada ca esti o copila pe care o poate prosti usor. Sper ca te-am ajutat, ai grija de tine ...pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatul asta nu te va iubi va dori doar sex de la tine. Faptul ca te saruta in curtea scolii si de fata cu profesorii da dovada de nesimtire.R mai degraba si-ar gasi o "alta" decat o pustoiaca de 14 ani.Profa de fizica va sfatuit bine si profesoara ta de roamna sigur va vb cu parintii la mine in clasa sa ajuns si la director doar ca s-a sarutat o doi colegi deai mei. Evital pe tipul asta iti va provoca numai probleme!

| Beibiiis explică:

Vă mulţumesc mult pentru. răspunsuri! Le-am citit pe toate.
Îmi este de mare ajutor răspunsul lui KeyxS şi al lui simona_5083.
Şi răspunsul celorlalţi cu siguranţă happy. Dar am statut de membru junior şi nu pot da folositor sad.
Vă mulţumesc încă odată şi chiar mi-a'ţi dat de gândit!big grin