| Qwăăăr a întrebat:

Hei TPU happy aș vrea câte mai multe opinii. vreau să vă spuneți părerea despre relațiile virtuale, cum vedeți voi relațiile virtuale. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Yasemyn a răspuns:

Buna! Din punctul meu de vedere, aceste relatii pot fi si bune si rele! Ori poti avea ceva din ele...ori ajungi sa pui sulfet si sa suferit!
Acum totul ramane la alegerea ta, daca te "arunci"intr-o astfel de relatie trebuie sa ai grija... nu mereu se termina bine, sau poti avea surpriza sa gasesti exact ce ti-ai dorit!
Bafta big grin

| Qwăăăr explică (pentru Yasemyn):

Mulțumesc pentru răspuns! big grin

9 răspunsuri:
| тєqυιℓα a răspuns:

Lol. Eu am fost 1 an cu un tip pe net si nu ne-am vazut niciodata. (El nu vroia). Dupa mine, they suck. Acum depinde si cu cine intri in vorba. Oricum, daca ai o astfel de relatie, ai grija, nu stii niciodata cine se afla in spatele calculatorului.

| Qwăăăr explică (pentru тєqυιℓα):

Mda. ai dreptate, dar îl cunosc de 9 luni, și deja ne cunoaștem destul. am vorbit și la telefon... și pe skype happy

| Jipa95 a răspuns:

Sunt total impotriva, nu cred in iubirea celor 2, pana in mementul in care se cunosc. Stii vorba aia. iubiti-va in realitate, nu pe site-urile sociale.

| ElenaSA a răspuns:

Este dificil si periculos sa ai o astfel de relatie pentru ca nu stii la ce sa te astepti din partea persoanei. Dar nimic nu este imposibil, daca persoana de dincolo de ecram este cea potrivita.

| Qwăăăr explică (pentru ElenaSA):

Mulțumesc mult, am ințeles...

| BTWIN a răspuns:

Nesigure.

| LoveYou7784 a răspuns:

Eu nu prea cred ca relațiile de genul ăsta țin... Dacă chiar exista iubire atunci pot tine dar mai rar.

| ionela2011 a răspuns:

Toti 4 sunt fericiti cam asa. nu ai nicio singuranta ca persoana cu care vorbesti este ceea ce zice. intotdeauna o conversatie online e bine sa fie urmata si de una fata in fata. iti dai seama mai usor daca e ceea ce cautai.