Poi scrie :Matilda este un geniu. Unfortunately, her family treats her like a dolt. Din pacate, familia ei a tratează ca pe un prost. Her crooked car-salesman father and loud, bingo-obsessed mother think Matilda's only talent is as a scapegoat for everything that goes wrong in their miserable lives. Tatăl ei strâmbă auto-vanzator si mama cu voce tare, bingo-obsedat cred că numai talentul lui Matilda este ca un ţap ispăşitor pentru tot ceea ce merge bine în viaţa lor mizerabilă. But it's not long before the sweet and sensitive child decides to fight back. Dar nu este cu mult înainte de copil dulce şi sensibil decide să riposteze. Faced with practical jokes of sheer brilliance, her parents don't stand a chance. Confruntându-se cu glume practice de stralucire pură, parintii ei nu au nici o şansă. nu stiu daca te ajuta dar vezi si u
Dupa exceptionala pui. fara deci fara ei (de la Ei ii place), vreo taiem si spune:isi dorea sa citesca multe romane.in mare e bine deci noroc si multa bafta in plus nu cred ca e necesar