| Denisadraguta a întrebat:

Acum 2 saptamani m-am despartit de iubitul meu si ne-am certat foarte rau, acum cateva zile am vorbit cu el caci m-a sunat o fata cu necunoscut sa il las in pace si el mi-a explicat ca nu are iubita etc...
Acum am nevoie de un motiv sa vorbesc cu el, va rog vreau sa fie un motiv banal si sa nu dea de inteles ca e o minciuna sau din astea, caci de la o discutie putem ajunge sa vorbim despre relatia noastra dar nu am nici un motiv sa intru pe el, iar el la cat de orgolios e.
Dau funda celui mai bun raspuns, va rog repede!

3 răspunsuri:
| NH4OH a răspuns:

Întreabă-l cine e fata, dacă o cunoști, ce are cu tine și din-astea, vezi tu. Fă-te interesată de fată, apoi puteți continua prin a-l întreba dacă are sau nu o relație, să-ți spună sincer pentru că vrei să porți o conversație mai serioasă și îl întrebi dacă mai ține la tine, dacă te iubește. De acolo poți deduce și singură dacă vrea sau nu să vă împăcați.
Baftă.

| Irina31 a răspuns:

Intreaba-l unde potI sa platesti nu stiu ce sau sa iti cumperi ceva chestie de care ai nevoie... De ex, intreaba-l daca poate sa iti spuna cum se face un cont la banca - are nevoie o cunostinta (si daca iti raspunde, transmite-mi mesajul - ma intereseaza happy )

| Adry05 a răspuns:

Daca ai fost vreodata la el acasa intreaba-l de un anumit obiect ca nu-l mai gasesti si sa-l caute daca a ramas cumva acolo.