Te gandesti doar la tine.
Dar baiatul acela poate a ramas traumatizat si are inca cosmaruri de luni de zile, nu te gandesti?
Crezi că nu știe cum arată un sutien? E prima dată când vede așa ceva?
Te-a văzut? Aia e. Nu poți să-i tai gâtul omului.
Nu iti mai fa probleme singura, in sensul in care te consumi pentru nimicuri. De parca nu o mai vazut ala asa ceva. Stai linistita. Altele se afiseaza la curu gol si nu le e rusine, iti este tie, de la o banalitate... Atata bai sa fie.
Incearca sa iti umpli mintea cu alt cv sa nu te ma gandesti ala intamplarea asta. Capu sus! Fi pozitiva, nu te mai consuma aiurea
Vai, măcar aveai sutien nu ai de ce să te preocupi, de parcă acel băiat nu o văzut un sutien sau niște sânii în viața lui, asta e, poate arăti bine și acel băiat încă are îmaginea cu corpul tău seductiv fixă și nu reușește să mai doarmă noaptea, cine știe
În orice caz stai liniștită, se întămplă nu ar trebui să îți fie rușine, n-ai ce să ii faci la acel băiat, era și el curios, și eu am văzut niște prietene de o grămadă de ori în sutien, în chiloți, dar nu e ca m uitam întenționat sau ca ma uitam pe ascuns, pur și simplu se întămpla, iar o dată eram acasă la o prietenă și s-a schimbat în fața mea, îmi cerea păreri despre îmbrăcăminte, dar na nu e nimic ciudat, e total normal, și se întămplă să fim curioși față de voi domnișoare, așa cum voi vreți să vedeți pătrățele, fund, pectorali eccetera și noi vrem să vedem sâni, un fund
Anonimul35 întreabă:
Anonimul35 întreabă: