| LexiiTha a întrebat:

Acum cateva ore.[nu conteeaza cum] s-a spart un geam. Ideea e ca eu eram in fata lui ..si am la mana 2 taieturi [ una pe la cot una mai sus de cot.dar e destula distanta] taieturile sunt micute..ideea e ca cea de sus ma doare..si ma gandesc ca s-ar putea sa imi fi intrat un ciob acolo [ ciobulet. ] si la picior la fel [ nu in fata lla genungi..ci in spate] ma doare putin si cand stau.Ce as putea sa fac? [Excluzand varianta doctorului ] DAU FUNDA.

3 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Este normal sa te doara ca te-ai taiat. Nu a intrat nici un "ciobulet" acolo. Pune rivanol si o sa treaca, durerea mai te tine putin.

| Bondarel99 a răspuns:

E posibil sa-ti fi intrat un ciob cat ar fi el de mic.Verifica cu atentie si apoi pune un leucoplast ca sa treaca si sa nu te mai deranjeze.De cate ori nu m-am taiat si eu laughing

| VanillaSweet a răspuns:

In privinta ciobuletului stai linistita, fiind un corp strain s-ar fi infectat si ar fi aratat urat... durerea e din cauza taieturii...iti recomand sa te dai cu BANEOCIN, ajuta la cicatrizare si durerea va trece intr-o saptamana maxim. happy