| Mădăăăăăăăăăăăăăăă a întrebat:

Hei TPU.
Acum cateva zile am fost aleasa sa fac parte din echipa de volei. Imi doream foarte mult lucrul asta. Acum o saptamana am fost la primul meu antrenament. Au venit si niste adulti.Restul eram fete de clasa a7-a si a8-a.Cand am inceput jocul, eu nu stiam pre multe.Domnisoara de sport, a inceput sa tipe la mine, si vroia sa ma scoata din teren. Ceilalti adulti, icepuse si ei se asemea sa tipe. Mi se parea ca e un cosmar. Aveam lacrimi in ochi, abia ma mai puteam concentra. Era un om acolo care ma ajutat, si mi-a spus niste cuvinte destul de dragute. Eu sunt o persoana mai timida, si mai sensibila. Nu mai vreau sa mai ma duc. Simt ca nu este pentru mine.Am incercat sa ma consult si cu prietena mea, dar aceasta nu a vrut sa ma inteleaga, si mi-a spus ca fac fite si alte chestii care m-au durut.In fine. Vreau sa ii spun domnisoarei, ca nu este pentru mine voleiul, dar nu stiu cum fara sa o supar.
Va rog din suflet ajutati-ma straight face
Funda...
Multumesc anticipat >big grin

Răspuns Câştigător
| Anastasy a răspuns:

Pur si simplu spune-i ce s-a intimplat... poate o sa te inteleaga, depinde si de felul cum joci daca esti o jucatoare buna ar fio o prostie sa te retragi doar din cauza la asa ceva. Eu la fel sunt timida si am facut parte din echipa de basket, la fel am considerat ca basketul nu este pentru mine desi jucam destul de bine.In fine nu ar fi o mare pierdere acest volei daca nu joci bina dar daca da atunci nu te lasa batuta. Nu uita sa ne spui ce ai facut.

1 răspuns:
| Mădăăăăăăăăăăăăăăă explică:

Iti multumesc Nasty, eram foarte timida, dar acum m-am mai dezghetat. I-am explicat si prieteni mele si ma inteles, si mi-a explicat timp de 3 zile ca este bine sa vin si ca nimeni nu reuseste din prima happy