| Mayaaa11 a întrebat:

Acum cateva zile prietena mea cea mai buna mi-a aranjat o intalnire cu un baiat. Problema e ca nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc sau nu. Baiatul arata bine dar mi-e frica sa nu iasa ceva prost. Deci ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ezeru a răspuns:

Vezi ca intalnirea sa aiba loc intr-un loc mai public. Nu stii cine ar putea sa vina in locul lui sunt tot felul de persoane care fac astfel de lucruri. Du-te intalneste-te cu el discutati va cunoaste-ti, dar sa nu ai incredere din prima in el cum am spus mai sus sunt tot felul de persoane dubioase. Incearca sa stai cu el pe unde sunt multi oameni pentru orice eventualitatewinking Succeswinking

3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Avand o varsta mai micuta, nu prea stii cum sa te comporti, in preajma unui baiat, pe care nu-l cunosti.Totul se invata, dar fii atenta, cu maturitate!
De ce sa-ti fie "frica"? Ce poate iesi "prost"? Iti face cunostinta cu el, te porti asa cum te comporti tu, cu cei pe care ii cunosti de mai multa vreme.Singurul rezultat, poate fi, ori sa va intelegeti, ori sa nu va placeti.
Ascunzand data nasterii, nu imi dau seama ce varsta ai, dar sunt sigura ca mai mult de 12-13 ani, nu ai.Dar nici ce varsta ar avea, baiatul cu care urmeaza sa faci cunostinta.Din acest motiv, nu prea pot sa-ti dau multe sfaturi.Ce sa faci? Sa te comporti conform varstei!

Răspuns utilizator avertizat
| Claudes a răspuns:

Mergi si te intalnesti cu el, incerci sa pari cat mai 'naturala'. Incearca sa te comporti normal. O zi buna!