| BibiBoo7 a întrebat:

Hei Tpu.Acum ceva timp am cunoscut un baiat.Eram prieteni, dar nu foarte buni.Intr-o zi am iesit afara doar noi doi.Am stat si am discutat despre diferite lucruri.El nu ma placea asa mult si avea iubita.Mai pe seara ne-am sarutat.Nu prea am mai tinut legatura dupa ziua aia deoarece avea iubita si stiam ca doar si-a batut joc de mine.Acum 2-3 zile am primit un mesaj de la iubita lui care ma intreba ce treaba am cu el.Eu i-am raspuns ca nu am nimic si ea a spus ca cica a citit mesajele de pe telefonul lui.Am inceput sa ii zic toata povestea si ea s-a despartit de el.Acum baiatul acela e foarte suparat pe mine, ma face in toate felurile vrea sa ma si bata.Ce sa fac?

1 răspuns:
| Thesimplecat a răspuns:

E clar ca baiatul ori isi batea joc de tine ori s-a plictisit putin de fosta relatie. Oricum, cert e ca o iubea pe fosta si asta reiese din faptele lui. Incearca sa il eviti pe cat posibil si sa nu te mai bagi in relatiile altor oameni. Fata aia a suferit si stiu ca baiatul a fost de vina si ca nu te puteai retrage la timp dar mesajele puteau fi evitate.
Evita baiatul si vezi-ti de treaba ta ca la urma urmei te va lasa in pace. Daca e grav si problema persista vorbeste cu el si explica-i ca nu vrei sa avetj probleme sau pur si simplu spune-l unui profesor sau parinte