| Rossie a întrebat:

Acum ceva timp am fost cu un baiat pe care l-am placut si m-a placut si el. Dupa cateva saptamani ne-am despartit, deoarece eu simteam ca nu prea il mai plac si nu avea rost sa mai continuam.De atunci am ramas foarte buni prieteni, dar el mi-a zis de mai multe ori ca inca ma place si ca vrea sa fie din nou cu mine, dar eu l-am refuzat. Dupa patru zile mi-a zis ca e cu o fata si desi nu il plac am fost geloasa si nervoasa ca si-a gasit pe altcineva, dar eu nu il plac..si mi se mai intampla asa nu unii baieti care ma plac si eu nu i plac dar cand aflu ca sunt cu alte fete ma infurii si nu imi comvine si parca atunci imi vine sa vorbesc cat mai mult cu ei. Ce credeti ca poate insemna aceasta reactie?

3 răspunsuri:
| Alecsandra200 a răspuns:

Si eu am patit asa. Dar a iesit urat de tot, in cazul meu. Din "best friend " am devenit "best enemies " [dusmaniibatting eyelashes ]. Nicii nu ne mai salutam, e foarte suparat pe mine. O sa treaca sentimentul dar greu. In sinea ta il mai iubestii, numai nu iti dai seama :*!

| Meryem027 a răspuns:

Hmmm, probabil ca iti doresti sa fii doar tu in inima lui, chiar daca nu il placi, fiind obisnuita cu faptul ca el te place doar pe tine.Nu e egoism, e pur si simplu o reactie la ceva cu care te-ai obisnuit in timp si care, dintr-odata, nu mai e. Iti inchipui ca nici el nu poate oferi la nesfarsit, daca tu nu-l placi. E normal sa isi indrepte privirea spre altcineva. Insa te-nteleg ca te oftici, stiu cum e! Pup.

| princessss a răspuns:

Inseamna ca ai niste sentimente totusi pentru el, si poate nu iti dau tu seama.