| cscurtoiu a întrebat:

Hei, TPU!
Acum fix 2 săptămâni am avut primul meu sărut. Pe tipul acela l-am mai vazut o data după "marele" incident, după care nimic.
Trece o săptămână și ceva : eu nu prea ma mai gandisem asa de mult la el, deci îl " uitasem". Da' mno,așa am eu noroc : s-a întâlnit el duminica cu o prietena de-a mea si au vorbit ei ce or fi vorbit și cică draaaga mea prietenă a adus vorba de mine, iar tipul i-a spus să îmi transmită ca ma pupa. No, așe' l-am văzut online, i-am trimis eu mesaj si ce sa vezi!? A zis ca are prietena. Si după a mai zis si ca tine la mine.
După o seara am vorbit iar, dar a făcut in așa fel încât sa poată sa ma alinte, exact cum a făcut cat am stat "impreuna".

Acum ce nu înțeleg e de ce i-a zis ăleia sa îmi transmită pupaturile lui? De ce mi-a zis ca tine la mine? De ce îmi mai zice toate alea daca are gagica? De fapt, de ce m-o fi sărutat de la bun început? Mai si știa dobitocul ca ala era primul meu sărut.
Acum, eu, ca o proasta stau si ma gândesc la el o face orice dar la mine nu se gandeste si la faptul ca îmi place de el.

Daca ați fi in locul meu ce ați face?

Răspuns Câştigător
| Lorena0189 a răspuns:

Tipu' e bulangiu. In locul tau nu m'as mai gandi la el, mai sunt si alti baieti, nu doar elwinking... nu te mai gandi la el ca nu are rost.

3 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Uită-l.

Scoate-l din viaţa ta definitiv. Acum pe bune, tu nu cred că cauţi acel tip de băiat care umblă după 5 odată. Asta înseamnă că nu ştie ce vrea şi ce personalitate are.

Eu zic să-l dai afară din viaţa ta.

| Axys a răspuns:

Dal incolo lasa-l nul mai lua inseama ca s-ar putea sa isi bata joc de amnoua lasa-l cu gajica lui si tu traiesteti viata nu te lega la cap daca nu te doare : ) lasa ca un sarut acolo nu strica toti saruta icoana asa ca lasa-l in voia sorti fi happy si fi vesela acuma cat esti tanara faci ce vrei distreaza-te happy

| Axys a răspuns:

Mai tarziu o sa iti para rau happy