Ciau. Sunt doua variante: 1. Daca nu-ti place de el, eu zic sa-l lasi mai bine in pace, pentru ca mai tare o sa-l enerveze insistenta ta. (orgoliul unui barbat/baiat doare foarte rau, ti-o zic din propria experienta). O sa i se para ca vrei sa-l folosesti.
2. Daca chiar tii catuşi de putin la el, spune-i ca ai realizat ca el e totul pentru tine. (si bineinteles pregateste-te de "D")
Multumesc pentru raspuns!
Sa ma pregatesc de?
Si eu am trecut prin asta,cu un prieten pe care il stiu de cand eram mici. El e cu un an mai mic decat mine,si mi-a spus in urma cu o luna ca ar vrea sa fim mai mult decat prieteni. Pe mine m-a socat asta,si nu i-am da raspunsul nici in ziua de azi, dar am inceput sa-l evit. *suntem din aceeasi scoala* Mie imi place de altcineva si cred ca el a simtit sau a inteles lucrul asta, desi cred ca e dezamagit. Faza e ca tu nu trebuie sa te simti prost daca nu erai atrasa de el. Nu puteai accepta sa fiti mai mult decat prieteni daca tie iti placea doar modul lui de a gandi. Si nu trebuia sa te gandesti la parerea celorlalte persoane. Pana la urma conteaza ceea ce crezi tu despre o anumita relatie cu o anumita persoana. Eu incerc sa nu ma mai gandesc la acel baiat, pana la urma amandoi vom trece peste, asta ar trebui sa faceti si voi. Sper ca te-am ajutat si ca nu am scris prea mult.
Daca nu iti place de el lasa-l in pace. daca crezi ca te poti atasa de el continuati sa va cunoasteti mai bine..Bafta