| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Acum putin timp am inceput sa vorbesc cu un baiat mai mic decat mine. Initial, am crezut ca vorbim ca niste prieteni pentru ca asa imi dadea de inteles si ma bucuram sa tin legatura cu el. Nu pot spune ca m-a atras fizic, ci felul in care gandea si vorbea. Pe parcurs mi-a dat de inteles ca ar vrea sa fim mai mult decat prieteni, iar eu fiind o persoana pe care o poate influenta oricine, m-am gandit la parerea celorlalte persoane in legatura cu ceea ce e intre noi si i-am zis ca nu putem fi mai mult decat prieteni. Bineinteles, nu i-a picat bine, era de asteptat. Pe o parte imi pare bine ca stie, pentru ca uneori ma simteam si sufocata dar pe de alta parte imi pare rau pentru ca l-am dezamagit, si ca sa fie si mai si... si-a cerut el scuze ca a fost un pic indiferent. L-am dezamagit si nu stiu ce sa fac... ce sfaturi imi dati?

4 răspunsuri:
| CosminC86 a răspuns:

Ciau. Sunt doua variante: 1. Daca nu-ti place de el, eu zic sa-l lasi mai bine in pace, pentru ca mai tare o sa-l enerveze insistenta ta. (orgoliul unui barbat/baiat doare foarte rau, ti-o zic din propria experienta). O sa i se para ca vrei sa-l folosesti.
2. Daca chiar tii catuşi de putin la el, spune-i ca ai realizat ca el e totul pentru tine. (si bineinteles pregateste-te de "D")

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru CosminC86):

Multumesc pentru raspuns!
Sa ma pregatesc de?

| HeLp222 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta,cu un prieten pe care il stiu de cand eram mici. El e cu un an mai mic decat mine,si mi-a spus in urma cu o luna ca ar vrea sa fim mai mult decat prieteni. Pe mine m-a socat asta,si nu i-am da raspunsul nici in ziua de azi, dar am inceput sa-l evit. *suntem din aceeasi scoala* Mie imi place de altcineva si cred ca el a simtit sau a inteles lucrul asta, desi cred ca e dezamagit. Faza e ca tu nu trebuie sa te simti prost daca nu erai atrasa de el. Nu puteai accepta sa fiti mai mult decat prieteni daca tie iti placea doar modul lui de a gandi. Si nu trebuia sa te gandesti la parerea celorlalte persoane. Pana la urma conteaza ceea ce crezi tu despre o anumita relatie cu o anumita persoana. Eu incerc sa nu ma mai gandesc la acel baiat, pana la urma amandoi vom trece peste, asta ar trebui sa faceti si voi. Sper ca te-am ajutat si ca nu am scris prea mult. laughing

| yrynukaina a răspuns:

Daca nu iti place de el lasa-l in pace. daca crezi ca te poti atasa de el continuati sa va cunoasteti mai bine..Bafta