| Albarescul24 a întrebat:

Hei TPU,aici îi o întrebare mai serioasa, deci care știe sa răspundă, care nu, sa tacă laughing
În fine.laughing
Anul ăsta sunt în clasa 8-a și vreau sa dau la un liceu de muzica,sunt în primul semestru și vreau sa mă mut acuma.Ce trebuie sa fac ca sa intru la acest liceu,sunt din Botoșani, liceul este "liceul de arta Stefan Luchian" și vreau sa știu cam ce probe se dau,sau cum se intra,sau cu ce medie de admitere se intra, sau îi totul pe talent? Fundawinking

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

Nu exista medie de admitere daca esti in clasa a 8a. Tot ce trebuie, este ca scoala sa te primeasca, vei da niste probe sa vada daca ai ureche muzicala, dar fiind clasa a 8a, nu cred ca te vor primi decat la anul. Daca vrei sa dai in clasa a 9a acolo, trebuie sa iei examenele de capacitate, si vei da 3 probe : Instrument / Canto, Solfegiu, Dicteu.

1 răspuns:
| Peridava a răspuns:

Tac. Dar iti scriu.
Bineinteles ca se intra "pe talent" cum spui tu. Ce mai multi copii sint acolo din clasa a I-a dupa ce au dat examen. Ei vor intra primii la liceu, pentru ca deja au studiat mai mult decit ceilalti. Mai ales daca e vorba de un instrument.
Daca spui ca esti din oras, deplaseaza-te pina acolo (B-dul M. Eminescu, vis-a-vis de tribunal) si intreaba la secretariat.