Buna!
Te imbraci ca un elev si nu vad ce-i rau in asta.(Eu una nu pot decat foarte rar sa port o camasa si nu ma simt confortabil in uniforma insa tocmai de aia te respect)Tocilar?! Pai sper ca nu-ti place matematica sau altceva ca este un motiv in plus pentru bataia de joc.(Ehhh da nu voi uita sa mentionez ca tocilar e persoana care toceste adica care invata pe de rost.Deci scurt mate nu o poti toci in schimb poti la istorie(doar daca inveti fara sa intelegi) )
Oricum tu n-ar trebui sa te schimbi pentru ca m-am schimbat si eu la medii de 6 si nu-s mandra.Deci tu fii tu insuti fara sa-ti pese parerea altora, aaa si sa stai mai mult intr-un colectiv de prieteni adevarati pentru. ca o sa te simti mai bine alaturi de ei.
Sper ca te-am ajutat!
Tu esti probabil in clasa a 7-a acum. Eu personal cred ca este o ținută foarte de respectat. Daca încă continui sa porti asa ceva eu te respect. Stiu cum este. Asa e în clasa a 6-a și poate si a 7-a dar cand vei fi in clasa a 8-a ai sa vezi ca nu o sa rada nimeni de tine. Si in clasa a 9-a daca te îmbraci asa te vei diferenția de restul golanilor la liceu. Dacă poti, poarta cămăși mai colorate gen lila, albastru poate chiar gri... Eu zic sa continui asa si sa te simți bine in ceea ce porti. Eu sunt in clasa a 9-a si ma îmbrac numai la sacouri ai camasi(nu si la pantaloni de costum) si se uita lumea bine pe strada. De ce? Le e ciuda ca eu ma îmbrac mai elegant si mai respectabil ca ei ceilalți. Daca mai ai prieteni care se îmbracă asa o sa fie mai bine. Zi-mi daca te îmbraci in continuare asa.
Da ce-ti bati tu capul cu retardatii aia.aia na-u ce face.da-i (...). indiferenta o sa le doara cel mai tare.nu-i baga in seama.tu sa te imbraci cum vrei, si in ce haine te simti tu cel mai bine.nu ar trebui sa-ti pese de parerea altora. ignora-i si gata.trateaza-i cu indiferenta.fii tu insusi mereu si ignora-i pe prostii care na-u ce face si isi bat joc de altii. :* gandeste-te la asta si fii mereu multumit de tine:*
bafta!:* poosie
Daca vrei sa nu-si mai bata joc de tine imbracate cam cu ce se poarta:tenesi, blugi, camasa si cravata dar sa nu-ti fie foarte stranse de gat, fa-ti freza si ia-ti si un ceas, mai porti o esarfa sau fular si vei arata super