Daca ai uitat parola de la mess singurul lucru e sa ti-o schimbi cand deschizi mess-ul o sa-ti apara jos am uitat parola dai clik si atunci cand ti-ai facut id-ul ai ales niste intrebari la care ai dat si un raspuns, ei bine dupa ce dai clik o sa-ti apara acele intrebari si trebuie sa dai raspunsul exact cum ai raspuns si cand ti-ai facut id-ul(daca nu ti l-ai facut tu contacteaza persoana care ti l-a facut)dupa ce dai raspunsul corect iti vei pune o noua parola si gata.bafta
Pai da dar ca sa intru acolo unde imi pune intrebarile trebuie sa scriu o parola? Ce parola scriu daca nu o mai stiu?
Deci dai clik pe yahoo dar n dai sign in jos de tot o sa-ti scrie forgot your password? dai clik si acolo o sa-ti apara mai multe cazuri in care nu mai stii parola,ti-a spart-o cineva, ai uitat-o, in fine dai clik pe am uitat parola si acolo iti vor aparea automat intrebarile la care trebuie tu sa raspunzi daca mai ai un alt id da-mi add(ti-am lasat msg cu id meu)daca mai ai nelamuriri intreaba-ma
Si eu am aceeasi problema. te rog ft mult Izza sa ma ajuti acum.(( urgent.te rog mult de tot da-mi id-ul tau plzz :X
Si eu am aceeasi problema.( te rog ft mmult Izza sa ma ajuti!( te rog din tot sufletul sa ma ajuti acum repede ( urgent daca vrei sa-mi dai id-ul tau te rog plzzz((( raman datoare
anonim_4396 întreabă:
Dienushu întreabă: