anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani
Sunt clasa a 6 a.
Deci...
Mama mereu ma face vaca, proasta, idioata, handicapata ma injura si cu necuratul...du-te dr. Sau cand ma pune sa caut ceva spune: E la Dr.sa te ia.
Nu mai suport viata asta.
Astazi am dat teza la mate si mi-a spus :
-sa te fereasca d-zeu sa iei o nota proasta ca te bat de nu te mai vezi.
Si cand ma bate, ma bate rau de tot.
Si de ziua mea ma injura si ma jignea.
Nu mai suport! Mi-e drica sa nu iau o nota proasta la teza... daca iau o nota proasta in teza nu stiu ce m-as face...toata ziua am avut o tristete in mine si imi vine intr-una sa plang.
Eu am stiut la teza dar nu prea am avut timp ca a venit doamna tarziu.
Imi vine sa fug de aici.Am amintiri ingrozitoare cu ea.
Acum o luna m-a batut groaznic si mi-a dat cu un bat la picioare de inca mai am semne.
Cea mai mare frica a mea este cu nota de la teza, nu mai pot.Nici tata nu prea tine la mine si cred ca nici mama nu ma iubeste.Eu ii iubesc, cred ca nimeni nu ma iubeste...eu sunt foarte vorbareata, dar astazi am fost foarta tacuta.

17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca la 11 ani ar trebui sa dormi la ora 1 noaptea?
Iata dovada ca esti un copil obraznic, care nu asculta de parinti!
Vad ca stai prost si cu minciunile, acum 2 saptamani spuneai ca ai 11 ani iar azi ca ai 12.
Uite aici:
"In 17 Noiembrie | Dya_Diana_1996_SKV2 a întrebat:
Buna! Am 11 ani..."

Da-mi voie sa ma indoiesc de toate minciunile insirate aici.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Am facut 12 ani acum pe 2 decembrie
Eu mereu ma culc la 10
Eu ma culc tarziu cand mai sunt in vacanta si ea ma lasa ca si ea se culca mereu mai tarziu ca mine cu cateva ore
Deci eu mereu o ajut si nu o mint ca daca vreodata as minti.o ar afla si m-ar bate

| Donsavas a răspuns:

Dacă mama ta te bate, suni la politie, e simplu. Nimeni nu are dreptul sa ne bată. Poate ca mama ta suferă de o boală mintală iar autoritățile o pot ajuta. Nu e normal sa devii violent cu al tau copil. Crizele de nervozitate se pot tine sub control.

| Lioana a răspuns:

Mama ta are probleme de comportament. Vorbeste frumos cu ea despre asta si intreaba-o de ce e suparata pe tine si ce poti face ca sa fie bine. Incearca sa nu o superi prin ceea ce faci sau ce nu faci si comunica mult cu ea.

| WaterDrop a răspuns:

Toti faceti pe victimele, insa daca e sa auzim si partea lor, brusc aflam, ca de fapt nu treci cu saptamanile pe la scoala, nu faci nimic in casa decat sa stai pe telefon cu baietii, esti mofturoasa la mancare si mai stiu eu ce.

Daca nu-i nimic adevarat din cele scrise mai sus, atunci suna la protectia copilului si un grup de oameni bine echipati, cu IQ peste 50 vor veni sa te scape de parinti.Ai grija insa ce`ti doresti.

| anonim_4396 explică (pentru WaterDrop):

Iti jur ca eu nu fac asa ceva! Eu tot weekend-ul am invatat! Mereu imi invat si mama stie cand lipsesc sau nu ca eu ii spun! Si ma lasa doar 2 ore pe zi pe telefon.Pai daca as fi facut asa ceva nu mai traiam.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suna la telefonul copilului si spune ce se intamla. Mama ta nu e intreaga la minte daca procedeaza dupa cum ai descris tu. Poti ajunge sa intri in depresie din cauza ei. Mama ta in loc sa te ajute sa te ridici, ea mai mult de traumatizeaza.

http://www.telefonulcopilului.ro

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am incercat mai de mult dar nu merge...

| GirlOnline81 a răspuns:

Imi este imposibil sa inteleg de ce o femeie care se intampla sa-ti fie mama sa te numeasca toate acele apelative, doar daca nu cumva e ea insasi o handicapata (din punct de vedere mintal!).
Sfatul meu este sa apelezi la o ruda in care te poti increde si care ori s-o puna la punct pe mama ta, sau sa-ti daruiasca ceea ce iti lipseste.
Capul sus, printesa!

| anonim_4396 explică (pentru GirlOnline81):

Nu am pe nimeni apropiat.Decat bunica mea dar dupa barfeste tot ce i.am spus si afla si mama.si dupa e vai de mine

| GirlOnline81 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi pare atat de rau ca nu ai pe nimeni apropiat sad.

| GirlOnline81 a răspuns:

Nu exista nimic pe lumea asta - nici daca ajuta sau nu la treburile casnice, nici daca isi petrece tot timpul in fata calculatorului, etc - dar absolut nimic care sa scuze comportamentul mamei sale. Pentru asta s-au inventat pedepse/ recompense dupa nevoie, in niciun caz nu faci abuz verbal.

| CosminCD a răspuns:

Comunică cu ei. Spune-le ce ai pe inimă și cum te simți. Nu le purta ură, nu ajugi nicăieri dacă le porți ură. Comunicarea e totul! Dacă nu se poate, discută cu profesorii, dirigintele - ei îți pot fi sprijin sau chiar cu rudele mai apropiate. Succes!

| DangerF a răspuns:

Acum serios vorbind. Incearca sa ii ajuti la treburile din casa. Daca e ceva motiv care ii enerveaza de exemplu stai mult la calculator incearca sa mai reduci din acel timp. Daca nici asta nu merge iti sugerez sa mergi la un psiholog sa ii spui ce simti (cei care se duc la psiholog nu sunt intotdeauna nebuni, nu o lua in nume de rau). Stiu ca ai tai nu o sa te duca, dar ai putea sa vorbesti cu o ruda sau cu un adult cu care te intelegi foarte bine sa ii povestesti ce se intampla si sa se duca cu tine sau sa iti dea si el/ea niste sfaturi. Mult succes, imi pare rau de situatia ta.

| anonim_4396 explică (pentru DangerF):

Eu stau doar 2 ore pe telefon adica seara! Eu am ajutat-o sa fac curatenie si am ajutat.o la toate si inca o ajut mereu la orice.EA nu face nimic fara mine.Cred ca daca nu ma avea pe mine era casa o dezordine totala.Eu cand ma duc la scoala in loc sa mai fac si ea curatenie ea nu! Sta degeaba...

| DangerF a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu ce sa zic...Ce o sa iti zic acum este doar o sugestie! Suna la protectia copilui! DAR AI GRIJA CE ITI DORESTI!