Nu cred ca e in regula sa folosesti ob ul, eu am 15 ani si nu am folosit niciodata. Depinde cat de abundenta iti este menstruatia, poti sa folosesti absorbante zilnice, pui cam 3 pe chilot dar nu suprapuse neaparat, unul in mijloc, unul un pic mai in fata si unul un pic mai in spate, si poti sa stai cati vrei in piscina asa, stiu ca pare ciudat. Eu asa fac de obicei, pentru ca atunci cand esti in apa, menstruatia ti se opreste si nu ai cum sa te patezi, dar imediat ce iesi din apa sa te duci la baie si sa ti le schimbi, pentru ca atunci va incepe iar sa curga, de asta zic sa stai mai mult in apa, nu sa faci plaja. Si obtional cand iesi din apa sa ti pui prosopul pe tine ca sa nu para dubios.
Ob-urile nu sunt indicate pentru virgine.
Dacă îți vine ciclul așteaptă 3-4 zile să îți treacă după care poți merge liniștită la piscină.
Eu zic ca este ok sa folosești ob mini, este si pentru virgine si poti sa intri in apa. Am folosit ca si virgină si nu m-a durut nimic. Nu ai cum sa intri cu absorbante in piscina, o sa te simți si arăți rau, plus ca tot o sa te patezi
Dacă ești virgina nu folosi ob, cel mai bine e sa folosești tampoane. Poți anula ziua la piscina pana când îți trece menstruația deoarece chiar și cu ob-ul nu vei putea sta mult în piscina pentru ca sunt șanse sa curgă sânge si sa te faci de ras.
Eu te sfătuiesc sa nu folosești de la vârsta asta, cele mai bune sunt absorbantele si in legătură cu piscina poti amana pentru alta zi!