| NicolKarol a întrebat:

Am 13 ani si mi se pare ca sunt prea plinuta si nu ma simt bine in pielea mea. Aveti vreo idee de dieta?

Răspuns Câştigător
| Ursulet2019 a răspuns:

Buna! In primul rand vrea sa ti reamintesc faptul ca la 13 ani dezvoltare corpului si a oaselor tale nu s-a incheiat, prin urmare, pentru o dezvoltare propice a acestora incearca sa mananci cat mai sanatos, pentru ca astfel vei ajunge sa o masa corporala optima pentru varsta si inaltime pe care o ai. De ex: renunta la sucufi acidulate din comert in favoarea unei limonade facute acasa, inlocuieste zaharul cu mierea, consuma multe fructe si legume(eu personal am grija ca in fiecare zi ca mananc cel putin 3 fructe.nu pe toate odata, poate incep o portocala dimineata si o termin seara, pe parcursul zilei mai mananc o banana, sau un kiwi.dar pana seara stiu am mancat 3 fructe..incearca-iti va fi foarte benefic), renunta la prajeala, baga la cuptor tot ceea ce obisnuiai sa prajesti, sau frige..renunta la carnea grea, rosie in favoarea puiului, iepurelui, pestelui, curcanului. Si nu in ultimul rand fa sport, foarte mult sport pentru o conditie fizica buna, pentru o minte sanatoasa, pentru niste plamani sanatosi..si te va stimula in ceea ce priveste increderea in propria persoana. Sper ca te am ajutat. Succes! Funda?happy

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Evita mancarea nesanatoasa gen fast-food, patiserie, dulciuri, sucuri din comert, paine alba, prajeli etc. si fa-i miscare, in niciun caz sa nu te infometezi. E normal totusi sa fii mai plinuta acum ca esti in crestere.

| Donsavas a răspuns:

Dieta ketogenica. Este cea mai sanatoasa pentru creier. Este foarte important ca acesta să rămână întreg.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Mananca ce vrei dar in cantitati mai mici, asta e secretulwinking. Si sport evident

| NoahTheShaDow a răspuns:

Fara dieta!
La varsta ta, e prea devreme si iti poti da si metabolismul peste cap.
Daca vrei sa slabesti, ai nevoie doar de ambitie.Sa nu fi delasatoare.
Mananca 3 mese normale, dar cu portii mai mici.(sau putin si des)
Fara prajeli, multe fructe, bea multa apa, 2-3 l de apa(mai ales ca este vara).
Alearga, fa sport.happy
NU TE INFOMETA