Buna.
Si eu am tot 13 ani si vreau sa slabesc. Urmez o dieta eficienta pentru ca am mai slabit un pic.Deci eu la micul dejun pe care il iau pe la 7 jumate - 8 mananc cereale fitness si 2 oua fierte.La pranz o ciorba, supa sau ceva fara grasimi.Nu mananc deloc dulciuri iar seara mananc ori cereale fitness q lapte ori q iaurt [ mai indicat ar fi q iaurt] Ideea e sa faci si multe exercitii fizice si sa bei multa apa.Sa nu mananci sub nici`o forma dupa ora 6 maxim 7 [ daca esti la scoala dupa amiaza]In general intre mese poti manca fructe.dar merele sunt cele mai indicate. a da si sa renunti la paine sau tot ce e legat de ea cum ar fi pastele fainoase.
Sper c ae`am ajutat. Funda?
Eu am 17 ani si zic de nu stiu cat timp ca vreau sa slabesc.Cred ca cel mai probabil la vara,o sa incep sa alerg,sa merg pe jos mai mult, sa merg cu bicicleta, sa mananc salata fara paine
Buna! Sfatul meu ar fi sa reduci putin cate putin din cat mananci, dar nu te infometa! Nu manca cu 3 ore inainte sa te culci si incearca sa faci miscare, cate o plimbare in fiecare zi ajuta! Vei slabi frumos si sanatos in cateva luni! fundita?