Nuu deloc! la varsta ta ma machiam mai mult ). Sa nu iti pese daca cineva iti zice ca esti prea tanara si chestii de astea daca tu te simti mai bine si mai frumoasa atunci foloseste fara griji!
Ai doar 13 ani! Trebuie sa te bucuri de ei! Te sfatuiesc sa lasi machiajul deoparte deocamdata (pana mai cresti). Daca tot nu reusesti, iti revomand sa ai ca baza rujuripe si mascara... Eu asa am inceput: ruj, rimel, eye liner, farduri, fobd de ten...
Am doar cu un an mai mult ca tine si m-am machiat la o nunta si un banchet . Daca tie iti place nu cred ca e nimic rau, am prietene care se machiaza insa cred ca trebuie sa ne bucuram de acesti ani si sa ne lasam fata naturala, sa nu o incarcam deoarece mai tarziu o sa regretam probabil ca nu am fost simple si naturale cand o puteam face cel mai bine!
Sotia mea nu foloseste machiaje si are 37 de ani, cand o sa fii mai mare o sa-ti dai seama ca cel de langa tine te mangaie pe creme, dar de tine nu o sa dea ca de esti ascunsa in spatele acestora
Buna! Avand in vedere ca ai doar 13 ani eu iti recomand look-_ul nude.E un tip de machiaj mai discret, care da un aspect foarte soft si ingrijit pielii. Dupa un asemenea ritual de frumusete, nu-ti fie teama ca ceilalti nici macar nu o sa observe ca te-ai machiat: asa si trebuie! Ideea e ca eforturile tale de infrumusetare sa fie cat mai putin vizibile. Succes!
La varsta ta chiar nu este recomandat sa te machezi...chiar deloc,dar daca tu vrei asta poti sa iti dai cu creionul dermatograf, care are si culoarea mai apropiata de culoarea pielii, e OK si asa, totusi eu te sfatuiesc sa renunti, chiar daca te machezi rar... poate dauna tenului tau :-)
florentina_9904 întreabă: