Dacă până și tu realizezi că e o relație toxică, da, ieși cât mai repede. Nu te minți singură că o să fie mai bine, că îți dau un adevăr urât, n-o să fie, o să fie doar mai rău cu timpul, cu cât trece mai mult se mai pierde din intensitatea aia de început și te cam saturi de ce-ți face persoana aia și nu mai ești așa de gata ca la început să ierți tot
" Este un băiat bun de felul lui (...) Nu este un băiat ok " Cum dracu vine asta? Oricum zic să nu continui relația. Dacă ai dubii atunci nu ești pregătită pentru o relație adevărată. " Și acest băiat imi cere sa facem sex " băi deci să dea naiba, am un feeling extrem de puternic că individul este mai mare decât tine. Poate chiar peste 18 ani. Am nimerit-o?
Nope are 15
Zic ca este un băiat bun de felul lui in general... Dar nu e mereu
Da-i block! Altfel o sa regreti. Daca te respecta, nu te batea la cap cu asta. Mai ales la varsta ta! Fii matura si intelege ca oamenii vin si pleaca, si uneori nu se mai poate reveni la prietenie. Asta este. O sa treaca in timp si o sa cunosti alti oameni cu care o sa iti placa sa vorbesti. Nu e capat de lume. Am fost in aceeasi situatie, ma bucur ca am plecat.
Daca iti face rau clar block, nu merita sa suferi . Eu merg pe principul : cine te-a facut sa suferi 1 data si l-ai iertat. o va face si a 2 oara, si a 3
pentru ca stie ca exista o sansa foarte mare sa ierti. Cunoaste oameni noi, cine te face fericita merita sa ramana in viata ta, cine iti face rau, nu. E simplu, nu?
Scoate tot ce e toxic din viata ta, e un sfat pe care l-am urmat si eu.
Despre sex. cred ca ai luat decizia corecta. Nu zic ca trebuie sa astept pana la nunta ), in schimb trebuie tu sa te simti pregatita
. Cand esti gata psihic / fizic just do it (nu uita de prezervativ
)
mary716263 întreabă: