| foreverunicorn a întrebat:

Hei TPU
Am 14 ani si pot zice ca am de ceva timp o slabiciune pentru un baiat de 16. Suntem in aceeasi scoala, dar nu ne vedem prea des, fiindca eu invat dimineata si el dupa-amiaza.
Stie cine sunt dar nu am vorbit niciodata, insa am iesit de cateva ori cu un grup in care e si un prieten bun de-al lui.
Dupa ce s-a terminat scoala am schimbat doua vorbe pe facebook, ceva legat de scoala, o chestie in care suntem implicati amandoi. Am aflat dupa ca i-a zis de asta prietenului sau, dar sincer nu imi dau seama daca e in sensul de "ba uite m-a bagat asta in seama lol" sau "hmm uite ce o intereseaza pe ea happy".
In orice caz, i-am pus o intrebare cu anonim pe ask acum ceva timp si a raspuns de curand la ea. Apoi am mai zis ceva (tot cu anonim desigur) si ziua urmatoare primesc mesaj de la el pe facebook in care folosea o formula de salut mai ciudata, pe care o folosesc eu mereu, si pe care am pus-o si in intrebarea aia (un fel de ha stiu ca tu imi puneai intrebari).
L-am intrebat cum si-a dat seama si a zis ca in cealalta intrebare am mentionat ceva legat de subiectul despre care vorbisem pe facebook inainte si ca nu cunoaste alta fata care sa fie interesata de asa ceva. Apoi am mai schimbat cateva vorbe despre subiectul respectiv si asta a fost.
Stiu ca poate nu pare asa rau, dar ma simt foarte penibil. Intr-adevar, sunt si genul de persoana careia i se pare jenant orice si ii e rusine de tot ce face in afara zonei de confort (care e atat). Anul asta o sa ni se incruciseze sigur caile din cauza chestiei in care suntem ambii implicati si chiar nu stiu ce sa fac. Ziceam sa evit contactul vizual dar daca isi da seama ca fac asta si totul devine si mai penibil? Ma simt ca o copila din filmele alea care a pus ochii pe unul mai mare si incearca sa se bage in seama, dar asta chiar nu e intentia mea.
Nu sunt sigura care e intrebarea mea, dar as vrea sfaturi in legatura cu subiectul asta.
Mersi ^_^

3 răspunsuri:
| TeodoraLazz a răspuns:

Ai putea continua sa vorbesti cu el. Idk, nu prea le am cu relatiile dar cred ca asta nu poate face rau. Eventual deveniti prieteni

| TeodoraLazz a răspuns:

Ai putea sa continui sa voresti cu el. Adica, idk, nici eu nu prea le am cu relatiile dar asta nu cred ca ar putea sa iti faca rau. Poate chiar ajungeti prieteni

| foreverunicorn explică (pentru TeodoraLazz):

N-am mai intrat pe site-ul asta de un an si azi m-am gandit sa ma uit prin vechile mele intrebari. sa stii ca acum suntem prieteni destul de buni, mi-a disparut crush ul pe el, iar el s-a dovedit a fi complet diferit fata de cum mi-l imaginam (nu in sensul rau al cuvantului) ^_^